hahaha sağ ol cnm manken sözünü okur okumaz zaten üstüme aldım hemenE o bir sahne yani.Hem oyle olmasi lazimdi.O senin sevgilin haftayada(Bekleyebilirsem) @mrt-06 ile Melekin sevisme sahnesi var.Hem sen kan iciyorsunki.Annen veriyor.Daha Elanin sirlari ortaya cikacak.Elanin sirlari demek senin daha fazla rolun var demek.Yani sen Cenki asiri seviyorşun oyle boyle degil.
@destere ye ithaf edildi o sahneler
Yani Senin gozunu asktan baska seyler gormuyor.Bir tek Cenk... Bir de gordunmu swni nasil tasvir ettim mankin gibi dediim.Degerini bil 😉
KIZ ELA SENIN ANNEN YA NASIL ILGISI OLABILIRMI SASTINMI ?hahaha sağ ol cnm manken sözünü okur okumaz zaten üstüme aldım hemen
elayı bende emrak ettim benle bir ilgisi olabilirmi acaba ayrıca @destere benle ilgilenmezse elden kaçmam normal birşeydihaftaya desterede geliyormuş yine başıma bela olucak her senaryoda olduğu gibi
Evet bela olacak.Bu arada dogum sahneni begendinmi ?hahaha sağ ol cnm manken sözünü okur okumaz zaten üstüme aldım hemen
elayı bende emrak ettim benle bir ilgisi olabilirmi acaba ayrıca @destere benle ilgilenmezse elden kaçmam normal birşeydihaftaya desterede geliyormuş yine başıma bela olucak her senaryoda olduğu gibi
beğendim annemdi doğrya bu konuda bana cenkle yaptıklarımı soran kadın elamı yoksa vey annemmi özel hayatıma bukadar girilmezkiEvet bela olacak.Bu arada dogum sahneni begendinmi ?
senin uvey annen yok.Sana Ela bakiyor.Nerenle okuyon lo.Eger Fatmayla Ayse elinden alinmasaydi onlarada bakardi...Cok vefakar iyi kalpli annen var.Surekli gecmise donme var.Mesela annen nasil zengin oldubeğendim annemdi doğrya bu konuda bana cenkle yaptıklarımı soran kadın elamı yoksa vey annemmi özel hayatıma bukadar girilmezki
Cenkle olmani istemiyor Cunku gecmisle bir baglantisi var.3. bolumde ortaya cikacak...beğendim annemdi doğrya bu konuda bana cenkle yaptıklarımı soran kadın elamı yoksa vey annemmi özel hayatıma bukadar girilmezki
aaaa sorma sorma çok iyi bir anne özel hayatıma burnunu sokuyor gıcık aptım ben bu kadınasenin uvey annen yok.Sana Ela bakiyor.Nerenle okuyon lo.Eger Fatmayla Ayse elinden alinmasaydi onlarada bakardi...Cok vefakar iyi kalpli annen var.Surekli gecmise donme var.Mesela annen nasil zengin oldu
Her anne cocugunun iyiligini ister.aaaa sorma sorma çok iyi bir anne özel hayatıma burnunu sokuyor gıcık aptım ben bu kadına
1. BÖLÜMÜ OKUDUMokudunmu peki ?
aaaa iptalmı oldu merak etmiştim ama vampir sırlarına önem vermen iyi olur bunla ilgilen cenk beni kullanıyormu yoksa kesin birşeyelr var bu herifte 😵😵Her anne cocugunun iyiligini ister.
Birde Sorun Annenin gecmisinde.Nasil zengin oldu mesela.Cenkle olmamani istemeside gecmisiyle alakali..3. bolumde ortaya cikacak.Bu arada Umutsuz ev erkekleri iptal oldu.
Kizin adini Fatma koydum Cunku bir arkadasim soyledi Fatmaadini kullan diye.1. BÖLÜMÜ OKUDUM
Kızın adı neden fatma?daha farklı bir isim olabilirdi mesela ece yada gizem ya da buse yada vb
2.15 bavul nedir ya
3.Keşke yabancı tarzında olsaydı mesela özel bir kolejde olan kızın annesinin sevgilisi evlenirler aynı evde kalırlar yani kız fakir olmayaydı iyidi kezban mı peki kız
Kusura bakma ama ben demiştim dizi sandım diye siz de oku demiştiniz okudum ama vampir günlüklerini ve the originalsi özledim
Bildiğin bu dizi türk dizisi olduğunu belli ediyor yani 1,0 yenik başlıyorKizin adini Fatma koydum Cunku bir arkadasim soyledi Fatmaadini kullan diye.
2.si kezban degil
3.su Ne var fakirsede ?
Zaten Turk hikayesi oldugu icin sorun degil.Dram degilki bu hikaye.Bildiğin bu dizi türk dizisi olduğunu belli ediyor yani 1,0 yenik başlıyorDüşünsene türkler vampir dizisi yapıyorlar allahım drama bağlarlar iyice ağlamalı falan...Tüylerim diken diken oldu hele ki avşar film yaparsa vay ki halimize
Onu Cenkte bilmiyor ama Fatmanin yaninda kendini huzurlu hisstmeye basliyor.... Yani oda kendi kendine soruyor Ben Cigdemi seviyormuyum ? diye.3. bölumde Cenkin agzindan adli kisimda yazarim.Evet bencede iyi oldu.Bir de kara dogumgunu var 😉aaaa iptalmı oldu merak etmiştim ama vampir sırlarına önem vermen iyi olur bunla ilgilen cenk beni kullanıyormu yoksa kesin birşeyelr var bu herifte 😵😵
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?