Vampir Sirlari 2. BOLUM BODRUM TV

HAFTAYA MELEKLE @mrt-06 nin dugunu var.Sonrada dugunden sonra ne yapiliyorsa onu yapacaklar.. :)

E o bir sahne yani.Hem oyle olmasi lazimdi.O senin sevgilin haftayada(Bekleyebilirsem) @mrt-06 ile Melekin sevisme sahnesi var.Hem sen kan iciyorsunki.Annen veriyor.Daha Elanin sirlari ortaya cikacak.Elanin sirlari demek senin daha fazla rolun var demek.Yani sen Cenki asiri seviyorşun oyle boyle degil.
@destere ye ithaf edildi o sahneler :A
Yani Senin gozunu asktan baska seyler gormuyor.Bir tek Cenk... Bir de gordunmu swni nasil tasvir ettim mankin gibi dediim.Degerini bil 😉
hahaha sağ ol cnm manken sözünü okur okumaz zaten üstüme aldım hemen :A:A
elayı bende emrak ettim benle bir ilgisi olabilirmi acaba ayrıca @destere benle ilgilenmezse elden kaçmam normal birşeydi :F haftaya desterede geliyormuş yine başıma bela olucak her senaryoda olduğu gibi :F

elayı bende emrak ettim benle bir ilgisi olabilirmi acaba ayrıca @destere benle ilgilenmezse elden kaçmam normal birşeydi :F haftaya desterede geliyormuş yine başıma bela olucak her senaryoda olduğu gibi :F
KIZ ELA SENIN ANNEN YA NASIL ILGISI OLABILIRMI SASTINMI ?
ELA SENIN FATMANIN VE AYSENIN ANNESI.

Evet bela olacak.Bu arada dogum sahneni begendinmi ?

beğendim annemdi doğrya bu konuda bana cenkle yaptıklarımı soran kadın elamı yoksa vey annemmi özel hayatıma bukadar girilmezki :F
senin uvey annen yok.Sana Ela bakiyor.Nerenle okuyon lo.Eger Fatmayla Ayse elinden alinmasaydi onlarada bakardi...Cok vefakar iyi kalpli annen var.Surekli gecmise donme var.Mesela annen nasil zengin oldu :)

senin uvey annen yok.Sana Ela bakiyor.Nerenle okuyon lo.Eger Fatmayla Ayse elinden alinmasaydi onlarada bakardi...Cok vefakar iyi kalpli annen var.Surekli gecmise donme var.Mesela annen nasil zengin oldu :)
aaaa sorma sorma çok iyi bir anne özel hayatıma burnunu sokuyor gıcık aptım ben bu kadına
:F

aaaa sorma sorma çok iyi bir anne özel hayatıma burnunu sokuyor gıcık aptım ben bu kadına
:F
Her anne cocugunun iyiligini ister.
Birde Sorun Annenin gecmisinde.Nasil zengin oldu mesela.Cenkle olmamani istemeside gecmisiyle alakali..3. bolumde ortaya cikacak.Bu arada Umutsuz ev erkekleri iptal oldu.

1. BÖLÜMÜ OKUDUM
Kızın adı neden fatma?daha farklı bir isim olabilirdi mesela ece yada gizem ya da buse yada vb:D
2.15 bavul nedir ya:D
3.Keşke yabancı tarzında olsaydı mesela özel bir kolejde olan kızın annesinin sevgilisi evlenirler aynı evde kalırlar yani kız fakir olmayaydı iyidi kezban mı peki kız:D
Kusura bakma ama ben demiştim dizi sandım diye siz de oku demiştiniz okudum ama vampir günlüklerini ve the originalsi özledim:T

Her anne cocugunun iyiligini ister.
Birde Sorun Annenin gecmisinde.Nasil zengin oldu mesela.Cenkle olmamani istemeside gecmisiyle alakali..3. bolumde ortaya cikacak.Bu arada Umutsuz ev erkekleri iptal oldu.
aaaa iptalmı oldu merak etmiştim ama vampir sırlarına önem vermen iyi olur bunla ilgilen cenk beni kullanıyormu yoksa kesin birşeyelr var bu herifte 😵😵

1. BÖLÜMÜ OKUDUM
Kızın adı neden fatma?daha farklı bir isim olabilirdi mesela ece yada gizem ya da buse yada vb:D
2.15 bavul nedir ya:D
3.Keşke yabancı tarzında olsaydı mesela özel bir kolejde olan kızın annesinin sevgilisi evlenirler aynı evde kalırlar yani kız fakir olmayaydı iyidi kezban mı peki kız:D
Kusura bakma ama ben demiştim dizi sandım diye siz de oku demiştiniz okudum ama vampir günlüklerini ve the originalsi özledim:T
Kizin adini Fatma koydum Cunku bir arkadasim soyledi Fatmaadini kullan diye.
2.si kezban degil
3.su Ne var fakirsede ?
4.su Kizin fakir olmasini ben istedim.Fakirler boyle hikayelerde daha bir namuslu oluyorlar ve yazdigim karakter tam bir fakir kizlikti...
5.si Vampir gunlukleri guzel dizi.
Yani begenmedinmi @*YıldırıM*

Kizin adini Fatma koydum Cunku bir arkadasim soyledi Fatmaadini kullan diye.
2.si kezban degil
3.su Ne var fakirsede ?
Bildiğin bu dizi türk dizisi olduğunu belli ediyor yani 1,0 yenik başlıyor:DDüşünsene türkler vampir dizisi yapıyorlar allahım drama bağlarlar iyice ağlamalı falan...Tüylerim diken diken oldu hele ki avşar film yaparsa vay ki halimize:d

Bildiğin bu dizi türk dizisi olduğunu belli ediyor yani 1,0 yenik başlıyor:DDüşünsene türkler vampir dizisi yapıyorlar allahım drama bağlarlar iyice ağlamalı falan...Tüylerim diken diken oldu hele ki avşar film yaparsa vay ki halimize:d
Zaten Turk hikayesi oldugu icin sorun degil.Dram degilki bu hikaye.
kiz fakir diyemi bu kaniya vardin ?

aaaa iptalmı oldu merak etmiştim ama vampir sırlarına önem vermen iyi olur bunla ilgilen cenk beni kullanıyormu yoksa kesin birşeyelr var bu herifte 😵😵
Onu Cenkte bilmiyor ama Fatmanin yaninda kendini huzurlu hisstmeye basliyor.... Yani oda kendi kendine soruyor Ben Cigdemi seviyormuyum ? diye.3. bölumde Cenkin agzindan adli kisimda yazarim.Evet bencede iyi oldu.Bir de kara dogumgunu var 😉