şuan online değilelr sanırım bugün enveride erosuda çok fazla görmedim ben forumda🙂Ayol begeniyor en azindan ve bir kisilik hit kazandiriyor nerde bu okuyucular
şuan online değilelr sanırım bugün enveride erosuda çok fazla görmedim ben forumda🙂Ayol begeniyor en azindan ve bir kisilik hit kazandiriyor nerde bu okuyucular
Bu arada bu hafta 700 msj yazmisimşuan online değilelr sanırım bugün enveride erosuda çok fazla görmedim ben forumda🙂
Ayol sabahtan beri etiketliyorumgelirler sen etiketle herkesi
gelirler ya sabrettBu arada bu hafta 700 msj yazmisim
Ayol sabahtan beri etiketliyorum
@EnveR @destere @eros @beyazsoy @sokak sanati @sürgünüm @ABAY_06 yorum yap
@xemrexxx @gözlemci @KayıpSehir
Bu arada sen begendinmi diziyi bak dogruyu soylegelirler ya sabrett
gercekten beğendim begenmesem sölerdim sadece duygu biraz daha kat betimleme olsun o kadarBu arada sen begendinmi diziyi bak dogruyu soyleanlamadigin veya begenmedigin veya istedigin bisey varsa söyleyebilirsin
Betimlemeleri arttırsam dizi dahada uzar ve ff okumaz amagercekten beğendim begenmesem sölerdim sadece duygu biraz daha kat betimleme olsun o kadar
Ahahah bu ne şiddet ne celal!
Saol .Duzenlemesi ve konu agirligini düzeltmemle boyle oldu @Yiğitt e dua et ikna etti boyle yazmamiGüzel bir bölümün daha sonuna geldik. Diğer bölümlere göre bu bölüm çok iyi olmuş . Puanım : 10 / 10
Ellerine sağlık arkadaşım.
Anladim niluferde naptin guzel kizmi bariAhahah bu ne şiddet ne celal!
Bugün nilüfedeydim ondan dolayı foruma giremedim.[emoji4]
Nilüfer çok güzel bir yer. Gezdik dolaştım işte.Anladim niluferde naptin guzel kizmi bari
😱 nilufer derken bursadaki niluferimi diyosun bnde kiz sanmistimNilüfer çok güzel bir yer. Gezdik dolaştım işte.
Ahahah. [emoji4]😱 nilufer derken bursadaki niluferimi diyosun bnde kiz sanmistim
Biliyorum canim modern bi yer orasiAhahah. [emoji4]
Bursa 'da 400.000 nüfusu ile ilin en büyük 3'üncü ilçesi.
Bensu cigsem olcak kizin ismi erkeginde eren 😉
Hani bana söz vermiştinnnnBensu cigsem olcak kizin ismi erkeginde eren 😉
Begendigin icin tesekkurler bahar @kvp-medya ilede yakinlascak bakalim kimi seccek bide senin çocuğun olcak iyice uzaklascak senden
Ayol sozumde duruyorum zaten 1 sahnelik bi öpüşme okadar yoksa bahar senin 😉Hani bana söz vermiştinnnnBen ayrılıyorum bu diziden ya.
Ayol sozumde duruyorum zaten 1 sahnelik bi öpüşme okadar yoksa bahar senin 😉Hani bana söz vermiştinnnnBen ayrılıyorum bu diziden ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?