şuan online değilelr sanırım bugün enveride erosuda çok fazla görmedim ben forumda🙂Ayol begeniyor en azindan ve bir kisilik hit kazandiriyor nerde bu okuyucular![]()
şuan online değilelr sanırım bugün enveride erosuda çok fazla görmedim ben forumda🙂Ayol begeniyor en azindan ve bir kisilik hit kazandiriyor nerde bu okuyucular![]()
Bu arada bu hafta 700 msj yazmisimşuan online değilelr sanırım bugün enveride erosuda çok fazla görmedim ben forumda🙂
Ayol sabahtan beri etiketliyorumgelirler sen etiketle herkesi
gelirler ya sabrettBu arada bu hafta 700 msj yazmisim
Ayol sabahtan beri etiketliyorum
@EnveR @destere @eros @beyazsoy @sokak sanati @sürgünüm @ABAY_06 yorum yap
@xemrexxx @gözlemci @KayıpSehir
Bu arada sen begendinmi diziyi bak dogruyu soylegelirler ya sabrett
gercekten beğendim begenmesem sölerdim sadece duygu biraz daha kat betimleme olsun o kadarBu arada sen begendinmi diziyi bak dogruyu soyleanlamadigin veya begenmedigin veya istedigin bisey varsa söyleyebilirsin
![]()
Betimlemeleri arttırsam dizi dahada uzar ve ff okumaz amagercekten beğendim begenmesem sölerdim sadece duygu biraz daha kat betimleme olsun o kadar
Ahahah bu ne şiddet ne celal!
Saol .Duzenlemesi ve konu agirligini düzeltmemle boyle oldu @Yiğitt e dua et ikna etti boyle yazmamiGüzel bir bölümün daha sonuna geldik. Diğer bölümlere göre bu bölüm çok iyi olmuş . Puanım : 10 / 10
Ellerine sağlık arkadaşım.
Anladim niluferde naptin guzel kizmi bariAhahah bu ne şiddet ne celal!
Bugün nilüfedeydim ondan dolayı foruma giremedim.[emoji4]
Nilüfer çok güzel bir yer. Gezdik dolaştım işte.Anladim niluferde naptin guzel kizmi bari![]()
😱 nilufer derken bursadaki niluferimi diyosun bnde kiz sanmistimNilüfer çok güzel bir yer. Gezdik dolaştım işte.
Ahahah. [emoji4]😱 nilufer derken bursadaki niluferimi diyosun bnde kiz sanmistim![]()
Biliyorum canim modern bi yer orasiAhahah. [emoji4]
Bursa 'da 400.000 nüfusu ile ilin en büyük 3'üncü ilçesi.
Bensu cigsem olcak kizin ismi erkeginde eren 😉
Hani bana söz vermiştinnnnBensu cigsem olcak kizin ismi erkeginde eren 😉
Begendigin icin tesekkurler bahar @kvp-medya ilede yakinlascak bakalim kimi seccek bide senin çocuğun olcak iyice uzaklascak senden![]()
Ayol sozumde duruyorum zaten 1 sahnelik bi öpüşme okadar yoksa bahar senin 😉Hani bana söz vermiştinnnnBen ayrılıyorum bu diziden ya.
![]()
Ayol sozumde duruyorum zaten 1 sahnelik bi öpüşme okadar yoksa bahar senin 😉Hani bana söz vermiştinnnnBen ayrılıyorum bu diziden ya.
![]()