Geldiği gibi geri yollarım.Belki de Halit ölmemiştir ve Ender'i bir daha mahallesine geri yollar.
Halit doğuştan yalıların adamı, dikkat et.Geldiği gibi geri yollarım.
Öyle olsa ne olur yakışmadıktan sonra.Halit doğuştan yalıların adamı, dikkat et.
Kime noldu hiç bilemeyiz, dikkatli davranmak lazım.Öyle olsa ne olur yakışmadıktan sonra.
Bu gidişle senin başına bir şey gelecek ayağını denk kal yoksa bir kazaya kurban gidebilirsin.Kime noldu hiç bilemeyiz, dikkatli davranmak lazım.
Canım ben kazalara kurban gitmem, böyle şeylere karşı çok dikkatliyimdir.Bu gidişle senin başına bir şey gelecek ayağını denk kal yoksa bir kazaya kurban gidebilirsin.
Karşıdan karşıya geçerken aniden bir araba gelip çarparsa bilmem kaç km hızla o zaman ne dikkat işe yarar ne başka bir şey.Canım ben kazalara kurban gitmem, böyle şeylere karşı çok dikkatliyimdir.
Onlara karşı önlem almadığımı mı düşünüyorsun, arabalar beni gördüğü gibi duruyor.Karşıdan karşıya geçerken aniden bir araba gelip çarparsa bilmem kaç km hızla o zaman ne dikkat işe yarar ne başka bir şey.
Benim tuttuğum araba durmayacak ama.Onlara karşı önlem almadığımı mı düşünüyorsun, arabalar beni gördüğü gibi duruyor.
Onu da adamlarım durduruverir.Benim tuttuğum araba durmayacak ama.
Adamlarınla birlikte havada takla atarken sizi seyretmek çok zevkli olacak.Onu da adamlarım durduruverir.
Dikkat et kendine, belli mi olur bir bakarsın takla atan sen oluverirsin.Adamlarınla birlikte havada takla atarken sizi seyretmek çok zevkli olacak.
Ben takla atmam, attırırım bunu daha öğrenemediysen çok yazık.Dikkat et kendine, belli mi olur bir bakarsın takla atan sen oluverirsin.
Marifetini görelim, o zaman inanırım.Ben takla atmam, attırırım bunu daha öğrenemediysen çok yazık.
Bekle de gör, dikkat et sokakta yürürken artık.Marifetini görelim, o zaman inanırım.
Exkaynanan geri dönuyor demeliydinHadi gözün aydın sahalara geri dönüyor annen.@Forumdash
Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı.Exkaynanan geri dönuyor demeliydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?