Geldiği gibi geri yollarım.Belki de Halit ölmemiştir ve Ender'i bir daha mahallesine geri yollar.![]()
Halit doğuştan yalıların adamı, dikkat et.Geldiği gibi geri yollarım.![]()
Öyle olsa ne olur yakışmadıktan sonra.Halit doğuştan yalıların adamı, dikkat et.![]()
Kime noldu hiç bilemeyiz, dikkatli davranmak lazım.Öyle olsa ne olur yakışmadıktan sonra.![]()
Bu gidişle senin başına bir şey gelecek ayağını denk kal yoksa bir kazaya kurban gidebilirsin.Kime noldu hiç bilemeyiz, dikkatli davranmak lazım.![]()
Canım ben kazalara kurban gitmem, böyle şeylere karşı çok dikkatliyimdir.Bu gidişle senin başına bir şey gelecek ayağını denk kal yoksa bir kazaya kurban gidebilirsin.![]()
Karşıdan karşıya geçerken aniden bir araba gelip çarparsa bilmem kaç km hızla o zaman ne dikkat işe yarar ne başka bir şey.Canım ben kazalara kurban gitmem, böyle şeylere karşı çok dikkatliyimdir.![]()
Onlara karşı önlem almadığımı mı düşünüyorsun, arabalar beni gördüğü gibi duruyor.Karşıdan karşıya geçerken aniden bir araba gelip çarparsa bilmem kaç km hızla o zaman ne dikkat işe yarar ne başka bir şey.![]()
Benim tuttuğum araba durmayacak ama.Onlara karşı önlem almadığımı mı düşünüyorsun, arabalar beni gördüğü gibi duruyor.![]()
Onu da adamlarım durduruverir.Benim tuttuğum araba durmayacak ama.![]()
Adamlarınla birlikte havada takla atarken sizi seyretmek çok zevkli olacak.Onu da adamlarım durduruverir.![]()
Dikkat et kendine, belli mi olur bir bakarsın takla atan sen oluverirsin.Adamlarınla birlikte havada takla atarken sizi seyretmek çok zevkli olacak.![]()
Ben takla atmam, attırırım bunu daha öğrenemediysen çok yazık.Dikkat et kendine, belli mi olur bir bakarsın takla atan sen oluverirsin.![]()
Marifetini görelim, o zaman inanırım.Ben takla atmam, attırırım bunu daha öğrenemediysen çok yazık.![]()
Bekle de gör, dikkat et sokakta yürürken artık.Marifetini görelim, o zaman inanırım.![]()
Exkaynanan geri dönuyor demeliydinHadi gözün aydın sahalara geri dönüyor annen.@Forumdash
Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı.Exkaynanan geri dönuyor demeliydin![]()