Vahide Perçin'in Yeni Dizisi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1414497851.jpg

Daha önce Adını Feriha Koydum ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol alan Vahide Perçin'in yeni sezonda Star TV ekranlarında olacağı kesinleşti ve projenin detayları ortaya çıktı.

Poyraz Karayel ve Kara Ekmek'in yapım şirketi Limon Film - Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstleneceği, Veli Çelik'in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin ismi Göç Zamanı olacak.

Başarılı oyuncunun partneri olacak erkek başrol oyuncusuyla da imza aşamasına gelindiği gelen haberler arasında.

Son düzenleme:
Soyadını "Perçin" olarak değiştirsen daha iyi olur, artık Gördüm soyadını kullanmıyor. @sürgünüm :)

Hayırlı olsun. Vahide Perçin seçmişse mutlaka iyi ve kaliteli bir dizi olacaktır. Bu zamana kadar hep iyi ve kaliteli dizilerle çizgisini bozmadan ilerledi, yeni dizisi de eminim çok güzel olacaktır. :)

Selçuk Yöntem ile anlaşılmadığı için o dönem proje olmamıştı.

@dizi kolik Herkes Vahide Gördüm olarak tanıyor, magazin basınıda bu soy ismi kullanmaya devam ediyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Selçuk Yöntem ile anlaşılmadığı için o dönem proje olmamıştı. Bilip bilmeden laf atmayalım ergen kardeşim. :)

@dizi kolik Herkes Vahide Gördüm olarak tanıyor, magazin basınıda bu soy ismi kullanmaya devam ediyor.
Diğer açtığın konularda "Perçin" olarak bahsedip bu konuda "Gördüm" olarak yer verip magazin basınının böyle tanıdığını belirtmen nasıl bir çelişki onu da anlamış değilim. :)

https://fav10.net/forum/threads/vahide-perçinin-yeni-dizisindeki-partneri-belli-oldu.238285/

Aslında Selçuk Yöntem ile uyumlu bir çift olurlardı, yeni partneri merak ediyorum doğrusu. :)

Vahide Gördüm bence başrol için birisi değil. Mesela Burak ile Neslihan'ın dizisinde önemli bir karakterde yer alabilirdi. Aynı AFK'de ki gibi bir rolde olmalıydı.

Neyse hayırlı olsun bakalım, partneri Selçuk Yöntem'den başka iyi bir isim olamaz sanırım.

Vahide Gördüm bence başrol için birisi değil. Mesela Burak ile Neslihan'ın dizisinde önemli bir karakterde yer alabilirdi. Aynı AFK'de ki gibi bir rolde olmalıydı.

Neyse hayırlı olsun bakalım, partneri Selçuk Yöntem'den başka iyi bir isim olamaz sanırım.
Kanal D'de yayınlanan Annem dizisinde iyiydi. :)

Talat Bulut gibi partner bulmak zor tabii. Oya Doğan, Selçuk Yöntem'i yazmıştı partneri olarak ama o dönem Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu aniden üstlenmek zorunda kaldığı için olmamıştı.

neyi varmış vahide teyzemin:bhr:

Kanal D'de yayınlanan Annem dizisinde iyiydi. :)

Talat Bulut gibi partner bulmak zor tabii. Oya Doğan, Selçuk Yöntem'i yazmıştı partneri olarak ama o dönem Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu aniden üstlenmek zorunda kaldığı için olmamıştı.
Biliyorum o diziyi ama ben izlememiştim.

Vahide Perçin'in yaşı belli, ona göre partner bulmak zor açıkçası. Öyle kolay kimi bulabilirler ki. :)

neyi varmış vahide teyzemin:bhr:
Hürrem'i de batırdıydı. :F

Vahide Perçin'in yaşı belli, ona göre partner bulmak zor açıkçası. Öyle kolay kimi bulabilirler ki. :)

o ondan önce oynayan aktristin mükemmelliğinden öyle gözüktü :D yoksa kendisi başarılı başrol olduğu 4 diziden 3ü annem,afk
my gayet iyiydi sadece merhaba hayatta bocaladı :D

Annem dizisi çok güzeldi. Vahide Gördüm'e yakışan birisi olmalı, 50 yaşlarında öyle birisi kim var ki.

Uğur Yücel 10 numara olur bence. :)