Kudurdun mu senn?? 😱
Kudurdun mu senn?? 😱
Bu işler parayla olsa sen herkese Fatik övdürürdün@xemrexxx bunları söylemen için kaç para verdi?
Meryem, candır en güzelidir.Kudurdun mu senn?? 😱
vahide perçinin meryemi çok sevmesi haber değeri taşıyor ama @xemrexxx nin tüm benliğiyle meryem için destanlar yazıp her yeri sıvaması hiçbir habere konu olmuyor?Meryem, candır en güzelidir.
Karına ileteceğim bu dediklerini.Meryem, candır en güzelidir.
Fatih'i herkesler övüyor paraya hacet yok. Ama seninki botokstan, estetikten başka birine dönüştüğü için parayla övülür ancak.Bu işler parayla olsa sen herkese Fatik övdürürdün
sen erkek arkadaşın olursa başka aktörleri öbmeyecek misin?Karına ileteceğim bu dediklerini.
Övülecek niteliktekileri överim, böyle boş balonları övmem.sen erkek arkadaşın olursa başka aktörleri öbmeyecek misin?
subjektif düşünce ama bu. seninle aynı fikirde olma gibi bir zorluluğum yokÖvülecek niteliktekileri överim, böyle boş balonları övmem.
Herkes benimle aynı fikirde olmak zorunda, aksi düşünülemez.subjektif düşünce ama bu. seninle aynı fikirde olma gibi bir zorluluğum yok
bende diyorum azerice öbmek öpmekmi acaba ? sonra serhatın cevabını görünce öbmenin övmek olduğunu anladımsen erkek arkadaşın olursa başka aktörleri öbmeyecek misin?
Çok kötü küfür yersin yapmabende diyorum azerice öbmek öpmekmi acaba ? sonra serhatın cevabını görünce öbmenin övmek olduğunu anladım
bundan sonra karşıma çıkan kızlara azerice sesleneceğim sizi öbmek istiyorum diyesanırım kızmazlar
niye ya derler bu bizi övmek istiyor bakalım neler döktürecekÇok kötü küfür yersin yapma
yaş kaçtı abim seninniye ya derler bu bizi övmek istiyor bakalım neler döktürecek
küfürden yaşa nasıl geçtikyaş kaçtı abim senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?