Kudurdun mu senn?? 😱
Kudurdun mu senn?? 😱
Bu işler parayla olsa sen herkese Fatik övdürürdün@xemrexxx bunları söylemen için kaç para verdi?![]()
Meryem, candır en güzelidir.Kudurdun mu senn?? 😱
vahide perçinin meryemi çok sevmesi haber değeri taşıyor ama @xemrexxx nin tüm benliğiyle meryem için destanlar yazıp her yeri sıvaması hiçbir habere konu olmuyor?Meryem, candır en güzelidir.![]()
Karına ileteceğim bu dediklerini.Meryem, candır en güzelidir.![]()
Fatih'i herkesler övüyor paraya hacet yok. Ama seninki botokstan, estetikten başka birine dönüştüğü için parayla övülür ancak.Bu işler parayla olsa sen herkese Fatik övdürürdün![]()
sen erkek arkadaşın olursa başka aktörleri öbmeyecek misin?Karına ileteceğim bu dediklerini.![]()
Övülecek niteliktekileri överim, böyle boş balonları övmem.sen erkek arkadaşın olursa başka aktörleri öbmeyecek misin?![]()
subjektif düşünce ama bu. seninle aynı fikirde olma gibi bir zorluluğum yokÖvülecek niteliktekileri överim, böyle boş balonları övmem.![]()
Herkes benimle aynı fikirde olmak zorunda, aksi düşünülemez.subjektif düşünce ama bu. seninle aynı fikirde olma gibi bir zorluluğum yok![]()
bende diyorum azerice öbmek öpmekmi acaba ? sonra serhatın cevabını görünce öbmenin övmek olduğunu anladımsen erkek arkadaşın olursa başka aktörleri öbmeyecek misin?![]()
Çok kötü küfür yersin yapmabende diyorum azerice öbmek öpmekmi acaba ? sonra serhatın cevabını görünce öbmenin övmek olduğunu anladım
bundan sonra karşıma çıkan kızlara azerice sesleneceğim sizi öbmek istiyorum diyesanırım kızmazlar
![]()
niye ya derler bu bizi övmek istiyor bakalım neler döktürecekÇok kötü küfür yersin yapma![]()
yaş kaçtı abim seninniye ya derler bu bizi övmek istiyor bakalım neler döktürecek![]()
küfürden yaşa nasıl geçtikyaş kaçtı abim senin![]()
Iyyy sen Türkçe konuşuyon da başın göğe erdi .ssikisini de severim
yalnız Meryem'in konuşmasına tahammül edemiyorum
onca sene geçti Türkçesini bir düzeltmedi yaw