Vahide Gördüm Setlere Geri Döndü

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Vahide Gördüm setlere dönüşünü pasta keserek kutladı. Tedavisi şubat ayında tamamlanan Vahide Gördümün eşi Altan Gördüm fotoğrafı twitterda KEMOTERAPİNİN SONU VE A.F.K EKİBİ diyerek paylaştı.
manset-vahide0104.jpg

tekrar büyük geçmiş olsun... onu yeniden ekranda görecek olmakta ayrı bir şeref tabi..

Çok sevindim bu habere. Bu bölümlerde Adını Feriha Koydum tekrar 12 reytinge çıkabilir :)

umarım böyle birşeyle bir daha asla karşılaşmaz.. Allah yardımcısı olsun..

Büyük geçmis olsun. Vahide Gördüm çok degerli bir oyuncumuz. En kisa zamanda Adini Feriha Koydum setine geri dönmesi dilegiyle..

geçmiş olsun bir an önce dönsün sıkıldık ferihanın babasından abisinden:D

dönmesine sevindim iyi bir oyuncu filme katkısı ne olur onuda izleyenler anlatsın ben izlemiyorum..

dönmesine sevindim iyi bir oyuncu filme katkısı ne olur onuda izleyenler anlatsın ben izlemiyorum..
film değil o bi dizi... ayrıca dizi şu anda yine güzel ama biz onu ekranda görmeyi o zehrayı bize yaşatmasını çok özledik.. yani önemli olan onun sağlığı sonuçta.. ama gerçekten onu seven biri olarak başrol aldığı dizide onu bu kadr uzun süre görememek çok acı..

film değil o bi dizi... ayrıca dizi şu anda yine güzel ama biz onu ekranda görmeyi o zehrayı bize yaşatmasını çok özledik.. yani önemli olan onun sağlığı sonuçta.. ama gerçekten onu seven biri olarak başrol aldığı dizide onu bu kadr uzun süre görememek çok acı..

sen biraz önce koyu kırmızıyı kötülemiştin değilmi unutmadım o mesajını :))

lanet olsun ferihaya çok berbat bir dizi umarım kısa zamanda biter:)

acayip kalitesiz bir dizi bir an önce bitmesi lazım

evet belli türkiye nin en kaliteli dizisini izliyorum :d senin izlediğin dizilerden belli kalite anlayışın bez bebek,adını feriha koydum :d :d

bez bebek? :D ben onu kçükken izliyodum 12 yaşında filan... hem bez bebekle kurtlar vadisiyi karşılaştıracağını hiç düşünmemiştim.. buda senin kalite anlayışın... neyse bundan sonra yapacağın yorumlar hayırlı olsun sana artık cevab vermekten yoruldum... muhattabım değilsin..

bez bebek? :D ben onu kçükken izliyodum 12 yaşında filan... hem bez bebekle kurtlar vadisiyi karşılaştıracağını hiç düşünmemiştim.. buda senin kalite anlayışın... neyse bundan sonra yapacağın yorumlar hayırlı olsun sana artık cevab vermekten yoruldum... muhattabım değilsin..
asıl sen benim muhattabım değilsin show tv de çizgi film oynasa en kaliteli yapım diyeceksin bıktım show hayranlığından benim yazdığımdan nasıl vadiyle-bez bebeği kıyasladığım anlamını çıkardıysan enteresan :D sen böyle devam et