Vadi'ye Geri Dönecek Karakter Açıklandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
takas post: 1441090' Alıntı:
aynen zaaflar artıyo :D leylayla bakalım nasıl anlaşıcaklar :D

Geçmişte tanıyorlarsa birbirlerini iyi anlaşırlar ama diğer türlü iyi anlaşamayabilirler tabi ilk başta. :D

of of of bana makosenlerimi giydirdiniz :D

ARTIK KGT BENİM DEVLETTE BENİM GELENEKTE BENİM YENİLİKTE BENİM ASLANIM :D

takas post: 1441096' Alıntı:

of of of bana makosenlerimi giydirdiniz :D

ARTIK KGT BENİM DEVLETTE BENİM GELENEKTE BENİM YENİLİKTE BENİM ASLANIM :D
bu adam varya bu adam tam bir efsane gelirse müthiş olur reytinglere etkisi baya iyi olur cüneyt beyin röportajında izleyicilerimizin isteklerine karşılık verdik gibi bir kaç kelamını hatırladım oda ancak bana kalırsa DOĞU EŞREFOĞLU olursa olur

ben tilki falan diyodum ama DOĞU gelmeli doğu adama bak yav mükemmel ismi çok geçiyo bence gelecek öyle veya böyle gelmeli de

Kenan Çoban da dublör kullanıyor. Aynı Necati Şaşmaz gibi. Kenan Çoban'ın o videodaki sesini hatırlar gibiyim. :D
aga o zaman dublörünü değiştirmiş bu videoda sesi pürmüzün sesi gibi :D sonra normale döndü :D

- - - Ekleme - - -

abay aynen aga o gerçek sesi kenan çoban ın :D

abdülhey baya yaşlandı ya o haline baksana aslan gibi baya kalıplıydı önceden şimdi çok zayıfladı

china_shangai post: 1441107' Alıntı:
evet gerçek sesi ben birebir karşılıklı olarak 1 saate yakın muhabbet etme fırsatı buldum kendisiyle

vay vay vay :D nasıl biri abi ne konuştunuz :D

kendinden bahsetti antalyada halı sahası olduğunu trabzonsporlu olduğunu fenerbahçeli futbolcuların sık sık arayıp muhabbet ettiklerini
o zamanda iskenderin denizden hakana roket attığı bölüm çekiliyordu hepsiyle muhabbet etme fırsatım oldu necati beyle kenan çobanla hakanla bide alperle fotolarım var .o çekim beylerbeyindeki polis lojmanlarındaydı

china_shangai post: 1441119' Alıntı:
kendinden bahsetti antalyada halı sahası olduğunu trabzonsporlu olduğunu fenerbahçeli futbolcuların sık sık arayıp muhabbet ettiklerini
o zamanda iskenderin denizden hakana roket attığı bölüm çekiliyordu hepsiyle muhabbet etme fırsatım oldu necati beyle kenan çobanla hakanla bide alperle fotolarım var .o çekim beylerbeyindeki polis lojmanlarındaydı

offfffff :D ne şanslısın ya :D

mevlana yördem bizimle çok ilgilendi çaylar yemekler daha ne istersen hatta telefonda görüşürken beni olduğum yerden aldırabileceklerini söylemişti.set çalışanları ile ayak üstü sohbetler ettik gerçekten allah yardımcıları olsun işleri çok zor bir araba sahnesi için tam bir saat uğraşmışlardı

abi siz oraya nasıl gittiniz telefonla sen mi aradın nasıl oldu
tabi zor ya vadiyi çekmek başlı başına bi zorluk bi hafta kolaj verince demediğimi bırakmıyoruz ama hallerini kimse anlamıyo

takas post: 1441128' Alıntı:
abi siz oraya nasıl gittiniz telefonla sen mi aradın nasıl oldu
tabi zor ya vadiyi çekmek başlı başına bi zorluk bi hafta kolaj verince demediğimi bırakmıyoruz ama hallerini kimse anlamıyo
tabiki tanıdıklar vasıtası ile .benim adımı tlf numu mevlana yördeme iletmişler beni aradılar müsaitseniz sizi olduğunuz yerden alalım dediler ve kendimi setin içinde buldum eşimle gittik ben foto çektirmekten pek hoşlanmam eşim necati beye ricada bulunmuştu benimle foto çektirmek için oda saolsun kırmadı .bu arada cahitte o zaman necati beyin özel şöförüydü gölge gibi necati şaşmaz nereye cahit oradaydı.sonra birkaç sene sonra cahiti dizide görünce çok şaşırmıştım