ya gun bitti.hala bunlar kavga ediyor...yeter,yeter.
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
Nasıl ibadet değil birde Allah'ı küçük harfle yazıyo sen sünnet oldun mu gerçekten çok merak ediyorum ?
Zaten vatan sevgisi olmasa Türkiye'nin gerçeklerini anlatmasa izler miyiz aga ? ben açıkcası izlemem
Önem veriyor biraz izle görürsün. O zaman çocuklar izlemesin başta zaten 7+ sembolu çıkıyor. Bu arada sende galiba fatmagül, aşkı memnu, güz sancısı gibi filmleri sevmiyorsun helal 😉
Ha doğru +18 olsun ben doğru yanlışı bilmiyorum çünkü7 mi? +13 olmasi gerekir. Cunku cocuk psikolojisi bu. Dogruyu yanlisi bilmez. Gordugu seyi dogru olarak alir kafaya. Onun disinda Ask-i Memnuyu izlerdim ama Beren Saat icin degil. Beren Saatinde bu tur sevisme sahnesi bol olan dizilerde oynama nedeni belli. Amaci on planda olmak. On planda olmak icinde isi ahlak disi yere kaciyor. Turkiyenin ahlak yapisi bu sekilde bozuluyor.
KVP'nin islami seylere onem verdigini dusunmuyorum. Cunku dizide olen insan sayisi bile degil. İnsan oldurmek insanin mi ustune vazife. Hayir. Boyle bi dizinin ornek oldugu gercegi yalan. Hatta kucukken izleyen bazi erkek cocuklari babalari sayesinde cok etkilendi. "Ben Polatim. Sen Cakirsin. Gidelim iki silah alip kovalamaca oynayalim." diyerek etkilendiklerini ispat ediyorlardi. Onun disinda Beren Saat konusunda ise katildigim seyler var. Sirf on planda olmak icin tercih ettigi diziler ve filmler Turk halkinin ahlak yapisina uygun degil. Ozellikle Ask-i Memnu ve Guz Sancisi. Guz Sancisi filminde ne oldugunu belli etti zaten tamamen soyunarak. Ama dine deger birseyler ariyorsaniz STV veya Kanal 7'yi acmaniz yeterli.
Rastgele cana sıkıldığı için mi adam öldürüyor bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatana hainlik yapanları öldürüyor.O zaman sana kalırsa polislerimizin askerlerimizin hepsi seri katil.
Rastgele cana sıkıldığı için mi adam öldürüyor bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatana hainlik yapanları öldürüyor.O zaman sana kalırsa polislerimizin askerlerimizin hepsi seri katil.
mafya ne, ayrıca islamda savaş harici adam öldürürsen günahtır
Mafyayala polis bir mi? Hayir dine cok bagli diyorsunuz ya madem oyle neden o kadar adam olduruluyor. Sonucata onu da Allah yaratti. Ve gunu geldiginde iyi insanda olsa kotu insanda olsa olecek. Bu polat beyin mi ustune vazife?
@takas.tabi tabi polat memur zaten.altindaki Range Roveri de memur maasiyla aldi.
ben size bunu daha öncede dedim. siz saçmalamayın fatmagüle laf atmayın bizde vadiyle uğraşmayız dedim. hatta 3-4 hafta önce takasda dedi 2-3 gün vadiye bişey demedim ama tam gaz saçmalamaya devam ettiniz
nem afyası polat devlet görevlisi o zaman teröristleri de öldürmeyelim aynı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?