Vadi'ye ağır ceza

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByaLi38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayatta 3 şeyden nefret ederim
1. kadın dizilerinden
2. sıkıcı dram dizilerinden
3.bayat esprileri olan dizilerden
ama 3 şeyide severim tabi
1.kvp
2.yine kvp
3.YİNE ​kvp

e zaten kurtlar vadisini bu sahneleri görmek için izliyoz bunlar olmazsa kurtlar vadisi olmaz hacılar benim çevremde baya izleniyo kurtlar ve izleyenlerin çoğuda nazında namazında adamlar hiçbiri kalkıp adam vurmuyo benim yaşımdakilerde izliyo psikolojileri bozulmuyo :)

e zaten kurtlar vadisini bu sahneleri görmek için izliyoz bunlar olmazsa kurtlar vadisi olmaz hacılar benim çevremde baya izleniyo kurtlar ve izleyenlerin çoğuda nazında namazında adamlar hiçbiri kalkıp adam vurmuyo benim yaşımdakilerde izliyo psikolojileri bozulmuyo :)

ya aga bahane buluyolar işte aynen dediğin gibi benim çevremde hemen hemen herkes izliyo ve çoğu namazında niyazında insanlar

pana inşallah bu cezadan ötürü şiddeti ve aksiyonu azaltmaz

Demedi demeyin Kurtlar Vadisi Pusu yakında 13+ olur ve PT2'de yayınlanmaya başlar. Yani böyle cezalar geleceğine yani en fazla böyle olur. :)

Yukarıda yazdığım gibi Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 13+ yayınlanmaya başladı ama PT2'de yayınlanmaz heralde ama ben her türlü izlerim. :)

23 binle bu iş hallolmaz ceza ağır olmalı rtük dostlar alışverişte görsün misali ceza veriyor hele kanala 1 ay yayın durdurma cezası versinler bakalım bir daha bu tür yayınlar oluyormu..

aga zaten vadinin saati 21.45 dir.keşke eski sisteme dönseler saat 10 da başlasa süper olur eskisi gibi :D

aga zaten vadinin saati 21.45 dir.keşke eski sisteme dönseler saat 10 da başlasa süper olur eskisi gibi :D

Kurtlar Vadisi Pusu saat 21.00'da falan başlıyor. Büyük kanallarda yayınlanıyor olsaydı, 22.00'da yayınlanma sistemi gerçekleşirdi. Belkide ileride büyük kanala geçer ve bu sisteme dönerler.