Vadinin rakibi ikinci bölümüyle geliyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,349
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
akpnin-izmiri-ele-gecirme-plani-ne-1402121200_l.jpg
AKPNİN PLANI
2.BÖLÜM
Çiğdem müdür ölümle burun buruna
Çiğdem müdür alışverişe gider her zamanki gibi annesiyle beraber bunu bilen mit tuzak kurar Çiğdem müdüre
Çiğdemin babası yemek ister Beşiktaş fener maçını Atatürk olimpiyattan seyretmek için giderken
beşiktaş otobüsüne binen Çiğdem Mit hemen durdurur stadın ortasına havadan atar bomba patlar
stadı test eden tff gözlemcisi hastAHANEYYE KALDIRILIR BUNU çarşıya keserler ve tff beşiktaşla fenerin puanlarını sıfırlayıp küme düşürtürler
2.bölümün sonu

bu kadar kötü senaryo görmedin bir tane mantıklı bişey yok

hahah buna artı olarak diinin bölümün içeriğide benim amceralarımla geçiyor :F

aaa ne varmıs senaryoda benim maceralarımı analtıyor işte ne güzel :kiki::kiki:
MİT senden kurtulmak istiyor stadı da bombaliyor ama seni stada sokmuyor bıraksınlar stada gir ondan sonra nombalasinlar)))

aaa stada girersem bomba bana gelir popy en iyisini yapmıs çocuğun aklına sokma böyle şeyler :kiki::kiki:
stada gir bomba deysin hastaneye kaldırsınlar al sana hikaye. hastanede bir doktor seni ameliyat etsin sen ona aşık ol..))) bak pompy şimdi senin iyiliğini mi istiyormuş)))

stada gir bomba deysin hastaneye kaldırsınlar al sana hikaye. hastanede bir doktor seni ameliyat etsin sen ona aşık ol..))) bak pompy şimdi senin iyiliğini mi istiyormuş)))
hahaha aaa doktor yakısıklıysa oalbilir :F pompye braz taktik ver en iyisi sen :kiki::kiki:

Güzel olmuş haa şöyle yaa,ama sakın öldürme beni ,çiğdem den başka karaktermi yok anacım tek oyuncu gibi ,ben bir sahnede varken çiğdem başrol olmuş gene :D yakışır ablamıza 😉