eleştiri hakkı kazanmak için şarkıcı olmammı gerekiyor yaniBir gün sen de söyle de bu eleştirilerin bir anlamı olsun
aa bana özel sarki yollar hepcokta begenirim sesini
Hayır sen de söyle ki ben de seni eleştirebileyim yanieleştiri hakkı kazanmak için şarkıcı olmammı gerekiyor yanio zaman dizi beğenmeyen anca oyuncu olmalı, manken beğenmeyen manken olmalı, don beğenmeyen don olmalı bu sondaki örnek sanırım olmadı neyse yani senin mantık doğru bir mantık değil
bak almanlar kendi askerlerine moral vermek için lili marleen dinletirmiş
lili marleen i @denizz19 in söylediğini düşünsenealmanlar 4 yıl yerine iki haftada bozğuna uğrarlardı
Siz konuşunyarın ifadenizi alırım
ben toplum sağlığını düşündüğüm için bu tarz bir şeye yeltenmiyorumHayır sen de söyle ki ben de seni eleştirebileyim yani
Evet benim için bir sorun çıkarmadın sorun çıkaranları sevmemAyy fatihh çok güzel çok tşk ederim sevdiğin kişilerden olmak çok güzell çok sevindim ya bende seni çok seviyorum tanıştığımız günden beri hep çok iyi anlaştık senle sağol adını sevdiğim
Evet benim için bir sorun çıkarmadın sorun çıkaranları sevmemGerçekten güzel ismim var ama ya
Yani evet özel bir yeri varmışBende sorun çıkarmayı sevmem o yüzden ne güzel anlaştık seninle fatihevet ya ismin çok güzel babamda çok sever fatih ismini büyük abim 29 mayıs istanbulun fethinde doğdu babam fatih ismini koymayı çok istemiş ama büyüklerine saygıdan koyamamış abime mustafa ismini istemiş dedemin akrabaları içinde kalmış adamın yıllar sonra 6 yıl önce işte abimin oğlu 27 mayısta olunca babam dediki içimde kaldı torunumun adını 29 mayısa yakın fatih koycam dedi fatih oldu ismi 6 yaşında şuan oda o yüzden Fatih ismini bir başka severim ben
Yani evet özel bir yeri varmışBen adaşlarımla hiç anlaşamıyorum. 5-6 tane Fatih diye arkadaşım oldu 1 hariç hiçbirini sevmem
Çözemedim ben de. Bir tanesi çok yakın arkadaşım diğerleri de çok itici geliyorEvet öyle yeri özel fatih isminin aa ilginçmiş adaşlarınla anlaşamıyosun demek peki neden acaba
Çözemedim ben de. Bir tanesi çok yakın arkadaşım diğerleri de çok itici geliyorBelki bende öyleyimdir bilemiyorum
Teşekkürler hoşuma gitti yorumunValla tanıştığım günden beri bana hiçmi hiç itici gelmedin gayet hoş bir şekilde konuşmalarımız oluyor senle keyifli oluyor sohbetlerimiz
Teşekkürler hoşuma gitti yorumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?