Tebrik ediyorum ve devamını diliyorum. Forumda en sevdiğim kişilerdensin bunu belirteyim
Sana hediye olarak Cecelinin belkide tek sevdiğim şarkısını gönderiyorum.
iste @vadikızı biz denizle artik gercekten olmusuz birbirimizi cok iyi tanimaya basladikAyy ne küsmesi buzdolabına girmiştir yemek aranıyordur gelir biraZdN
iste @vadikızı biz denizle artik gercekten olmusuz birbirimizi cok iyi tanimaya basladik
Bana mesaj mı veriyorsuniste @vadikızı biz denizle artik gercekten olmusuz birbirimizi cok iyi tanimaya basladik
Neden?
Kız sesimi beğenmiyor ondan öyle yazıyor anla İşte
Haa tmm @destere selim bey denizim sesine kurban ol emi senn bana söyleyecek zaten sen duymucann korkmaaa
Bir gün sen de söyle de bu eleştirilerin bir anlamı olsunaslında savaşlarda karşı tarafın psikolojisini dumura uğratıp savaşı kendi lehine çevirmek için deniz in şarkıları mükemmel bir kimyasal silah yerine geçebilir düşman cephesinde öyle bir sesin yankılandığını düşünsenize düşman ordusu çil yavrusu gibi dağılıp kendi kendine denize dökülür
aa bana özel sarki yollar hep cokta begenirim sesiniaslında savaşlarda karşı tarafın psikolojisini dumura uğratıp savaşı kendi lehine çevirmek için deniz in şarkıları mükemmel bir kimyasal silah yerine geçebilir düşman cephesinde öyle bir sesin yankılandığını düşünsenize düşman ordusu çil yavrusu gibi dağılıp kendi kendine denize dökülür
aa bana özel sarki yollar hep cokta begenirim sesini
Mübalağa ediyor😱 aaa sana şarkı yollarmıı ben bin kere istedim daha yeni göndercek yaa @denizz19 seni gebertmem mi bennn
Mübalağa ediyor
anlamini bilmiyorum ama galiba tahmin edebiliyorum ne demek istediginiMübalağa ediyor
Ben dizi izlemeye gidiyorum bu sohbetin sonu yokben yazarken senin böyle yazacagini tahmin ettim @denizz19
Abartmak demekanlamini bilmiyorum ama galiba tahmin edebiliyorum ne demek istedigini
iyi gecelerBen dizi izlemeye gidiyorum bu sohbetin sonu yok
Abartmak demek
Ben dizi izlemeye gidiyorum bu sohbetin sonu yok
Abartmak demek