YooYoo gelmedi nereye yazdın kız merak ettim göster
hee tmm rahatsız oluyosan yazmıyım onuda
YooYoo gelmedi nereye yazdın kız merak ettim göster
hee tmm rahatsız oluyosan yazmıyım onuda
Yoo @denizz19 un arkadaş listesinde olan herkes görüyorNeyse sormadım farzedin aranızda ise bilmesemde olur
Yooyaz
Yoo @denizz19 un arkadaş listesinde olan herkes görüyorve tek sanada bildirim gelmeliydiçünkü seninde yorum vardi
Senin paylaşimlari hiç görmuyorumCanımsınn canımm ben zaten dersaneye falan gidiyorsun ya işlerin olur falan dikkat ediyorum az yazmaya
Allah allah anlamadım ki ben senin resmine yorum yaptım sadece neden bana bildirim gelmemiş yaw
@Dosi gördüm şimdi gördüm bildirim gelmemiiş baktım benbenimle öyle konuşmadın kızz paylaşımlarımdaşaka haa
@denizz19 ve tabii ki deniz beyde balıklarına yorum yazdım cevap vermedi zeynebe hemen vermişsin hıh kıskandımm
Senin paylaşimlari hiç görmuyorumdenizinki yildiz olmuş. Onunki hep ilk sayfaya geliyoray nerden dedim şimdi yine şımaracak @denizz19
Ben face cok girmiyorum ama tek messengere giriyorum telefondan. Bazen face giriyorum
Ayy ne gevezesiniz azıcık susun
O bana küsmez .ss
Ayy çocuk mıyız😳o sana küsmezde ben sana hiç küsermiyim hımm
Dosim tatlı belam sen de tatlı baldız
Ayy ne küsmesi buzdolabına girmiştir yemek aranıyordur gelir biraZdNevet doğruu baldızdım ben ya kızı küstürdün gelmiyor bak denizz
Emree döverim senii bakk haa
Ayy ne küsmesi buzdolabına girmiştir yemek aranıyordur gelir biraZdN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?