Vadi'de nefesler tutuldu

Master.1000

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
610
Vadi'de nefesler tutuldu
862120405547.jpg

"Kurtlar Vadisi Pusu"da Polat Alemdar'ın (Necati Şaşmaz) İhtiyarlar Heyeti'nin başkan vekili (Kuzey Vargın) ile görüştüğü sahne, izleyicileri ekran başına kilitledi

atv ekranlarında yayımlanan "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin yeni sezon ikinci bölümü önceki akşam büyük bir heyecanla izlendi. Sezonun ilk bölümünde Memati'nin (Gürkan Uygun) ölümüyle yıkılan Polat Alemdar (Necati Şaşmaz) bu bölümde de intikam peşinde koştu. İhtiyarlar Heyeti Başkanı'nın ardından Memati'nin de öldürülmesi dizide dengeleri değiştirdi. Yaşadıkları karşısında sarsılan Polat Alemdar, Memati'nin ve başkanın öldürülmesi arasında bir bağ olup olmadığını araştırmaya başladı. Önceki akşam yayımlanan bölümde Polat Alemdar, İhtiyarlar Heyeti'nin toplandığı yeri öğrendi ve burada Başkan Vekili ile (Kuzey Vargın) görüştü. İşte bu sahne izleyicileri ekran başına kilitledi. Polat Alemdar'ın Başkan ve Memati'nin ölümleriyle ilgili bilgi almaya geldiği sahnede heyecanlı konuşmalar yaşandı. Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri soluksuz izledikleri bu sahnelerin ardından dizinin Facebook'taki sayfalarına şu yorumları yaptı:

bullet.jpg
Dizi daha da heyecanlanmaya başladı.
bullet.jpg
Mükemmel bir bölümdü.
bullet.jpg
Dizi farklı bir hale geldi. Süperdi, nefessiz izledim.
bullet.jpg
Çok süper bir bölümdü. On yıldır hiç bıkmadan izliyorum.
bullet.jpg
Vallahi nefesimi tutup izledim.
bullet.jpg
Dizi gerçekten sezona bomba gibi başladı ve harika bölümler... Heyecanla bir sonraki haftayı bekliyoruz.
bullet.jpg
Çok heyecanlı olmaya başladı ve Polat bu sezonda Memati'yi vuranı bulup sıkınca sezona girecek. MAGAZİN

SABAH

fragmanı izledim inanılmaz ya adamlar şov yapıyo resmen

ne heyecanı işte mematiyi öldürteni bulacak öldürecek adam klasik vadi senaryosu:F
ayrıca haber sabahta yayınlanmış :D

izlediğin dizide 2 saat boyunca aynı noktayı gösteriyolar laf yapıyon vadinin senoryaso inanılmaz derinleşti

aynen az önce o bölümlere göz attım harikaydı bekliyoruz :D

Vadi Atv de kendini buldu...

- - - Ekleme - - -

ne heyecanı işte mematiyi öldürteni bulacak öldürecek adam klasik vadi senaryosu:F
ayrıca haber sabahta yayınlanmış :D

Emre tabiki Memati nin intikaminin alinmasi önemli ama ondanda önemli olan Senaryo nun anlatmak istedikleri, dizi 2 Bölüm icinde cok derinlere daldi, Dizi ye 4 tane güclü Karakter katildi ve bu sene Beyazsoy nickli arkadasimizinda dedigi gibi senaristlerin elinde cok malzeme var ve bunu iyi kullaniyorlar.

Persembeyi sabirsizlikla bekliyorum.. Kurtlar Vadisi Pusu'ya bu sezon gercekten doyum olmayacak. Sezonun 3. Efsane bölümü yayinlancak, persembe gecesi neler olacagini tahmin bile edemiyorum vallah. Pana Film ekibini yürekten tebrik ediyorum. Vadi 10.Yilinda izlemekten vazgecenleri bile, yeniden gözlerini Vadiye cevirmeye basardi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy