Tiyatro oyunu teklifi almış, yapım şirketi ile de karşılıklı anlaşmışlar. @Angelica @Alos @slhttnmtl @cehennet
Kendisi için en iyisi neyse o olsun yeter.Tiyatro oyunu teklifi almış, yapım şirketi ile de karşılıklı anlaşmışlar. @Angelica @Alos @slhttnmtl @cehennet
Aynen.Kendisi için en iyisi neyse o olsun yeter.
Tiyatro oyunu teklifi geliyormuş kendisine, yapım şirketi ile de karşılıklı anlaşmışlar.Dakka bir gol bir ne gibi bir sebebi vardı acaba ayrılmak için😉
Tiyatro oyunu teklifi almış, yapım şirketi ile de karşılıklı anlaşmışlar. @Angelica @Alos @slhttnmtl @cehennet
Yolu bahtı acık olsun ne diyelimTiyatro oyunu teklifi geliyormuş kendisine, yapım şirketi ile de karşılıklı anlaşmışlar.
Yine birisi ayrıldı sandımGonca Vuslateri ile Aslıhan Güner çok güzel abla - kardeş oynarlardı, ama yerine gelen isim çok daha iyi. O yüzden üzülmedim, sevindim.
Gonca Vuslateri'ni de yakın zamanda bir TV dizisinde görürüz umarım.
Ay yok, bilgisayara geçince yorum atmadığım konulara bakıp atayım dedim.Yine birisi ayrıldı sandım