Oyunculuk açısından iyi bir isim, ama bu dizi ve karakter için yetersiz bence de.Merak ettiğim bir dizi. Herkes senaryosuna övgüler yağdırıyor.
Zayıflamış birazda. Bu rol için riskli bir isim bence bu adam. Oyunculuğu gerçekten sınırlı.![]()
Oyunculuk açısından iyi bir isim, ama bu dizi ve karakter için yetersiz bence de.Merak ettiğim bir dizi. Herkes senaryosuna övgüler yağdırıyor.
Zayıflamış birazda. Bu rol için riskli bir isim bence bu adam. Oyunculuğu gerçekten sınırlı.![]()
Oyunculuk açısından iyi bir isim, ama bu dizi ve karakter için yetersiz bence de.
Bu ne beDizinin ilk sahneleri buradaymış.Doğru mekan seçimi yapmışlar kaç ay boyunca Hamdi Alkan ile yapım şirketi.
![]()
Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmenliği iyidir de yönetmen ile ilgili olduğunu düşünmüyorum oyuncuların rol yapabilmesinin.Hep aynı rolleri oynuyor. Zengin Ceo. Yasak Elma'da Neslihan Hocam sayesinde iyi rol yapabiliyordu. Yönetmen kötüyse oynayamıyor![]()
Dizinin ilk sahneleri buradaymış, mekan olarak güzel yer seçmişler diyorum.Bu ne be![]()
Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmenliği iyidir de yönetmen ile ilgili olduğunu düşünmüyorum oyuncuların rol yapabilmesinin.
Olur ama abartı derecede olmaz bence.Yes yes yess törenin dediği oldu![]()
Dizinin ilk sahneleri buradaymış.Doğru mekan seçimi yapmışlar kaç ay boyunca Hamdi Alkan ile yapım şirketi.
![]()
Görüntüleri iyi olursa, ilgi görme olasılığı daha da artar.Ne güzel bir seçim yaaa değişiklik iyidir![]()
Yok yok çok kötüymüş manasında.Dizinin ilk sahneleri buradaymış, mekan olarak güzel yer seçmişler diyorum.![]()
İlk bölümlerde töre gelir benim dediğim olur der sonrasında töre defolup gider aşk masalına dönerOlur ama abartı derecede olmaz bence.Bir an önce başlasa da izlesek.
![]()
Aaaa, garipi. 😱 Böyle yerleri severim ben.Yok yok çok kötüymüş manasında.![]()
Kaliteli yerYok yok çok kötüymüş manasında.![]()
Total dizileri (töre, toprak vs.) izleye izleye senaryo yazmaya başladık.İlk bölümlerde töre gelir benim dediğim olur der sonrasında töre defolup gider aşk masalına döner![]()
Erkan ile alakası var mı
Sapanca'daki ev >>>>Aaaa, garipi. 😱 Böyle yerleri severim ben.![]()
Tabi cnm.Kaliteli yer![]()
Entrika dizileri için vazgeçilmez yer orası.Sapanca'daki ev >>>>
Tabi cnm.![]()