'Uzak Şehrin Masalı' Hangi Kanalda Ekrana Gelecek?

Çukurla bu dizi aynı değil.Çukurda bazı konular işlenmeden dizi bitebilir ama mucize doktor ne kadar farkındalıktan çıksada dizi farkındalık dizisi dizinin sonuna doğru olacak şeyler belli türkiyenin en iyi cerrahi olur herkes tarafından kabul edilir,evlenir felan bunlarında 13 bölüm içinde olacağanı düşünmüyorum ve ne kadar reytingler düşerse düşsün reytingler hala iyi 3.sezonu göreceğini düşünüyorum

Reactions: 12.Adam
FOX'a yetmez bu diziler, birkaç tane de transfer etsin.
FOX'un bu sezon final yapan dizi sayısı bence 2'yi geçmez, hala yeni dizi almalara doymadılar. Nasıl yer açacaklar merak konusu.

Reytingleri inmiş olabilir ama hala FOX'un en çok izlenen dizisi.
Ben de reytingler iyiyken bitmesini isterim ama sanki 2-3'e düşmüş de zorla devam ediyor gibi konuşmuşsun.
Ben öyle konuşmadım. Arkadaşın tüm dizileri bitirip MD devam edecek demesi kadar normal benim mesajım.

------

FOX'un bu sezon final yapan dizi sayısı bence 2'yi geçmez, hala yeni dizi almalara doymadılar. Nasıl yer açacaklar merak konusu.
Sezon sonunda birçoğu final yapar bence. Baraj ve Mucize Doktor’un sezon sonunda final yapacağını düşünüyorum açıkçası.

Reactions: slhttnmtl
Onlar bence de gidici de onun haricinde bana yollarlarsa Son Yaz'ı yollarlar gibi geliyor. Diğer dizileri iyi gidiyor, yeni dizi için fazla risk alırlarsa iyi olmayabilir.

Reactions: Özgür
Tüm diziler bitecek demenin nesi garip bildiğim kadarıyla yasak elma bu sezon bitiyor oyuncular daha istemiyormuş baraj hariç diğer dizilerde iyi reyting almıyor 4 reyting alan son yazla sçk mi devam edecek

Tüm diziler bitecek demenin nesi garip bildiğim kadarıyla yasak elma bu sezon bitiyor oyuncular daha istemiyormuş baraj hariç diğer dizilerde iyi reyting almıyor 4 reyting alan son yazla sçk mi devam edecek
Kefaret'in son aldığı ABC reytingini görmedin varsayıyorum.

Onlar bence de gidici de onun haricinde bana yollarlarsa Son Yaz'ı yollarlar gibi geliyor. Diğer dizileri iyi gidiyor, yeni dizi için fazla risk alırlarsa iyi olmayabilir.
Son Yaz’ın ben de çok uzayacağını düşünmüyorum. Şu an iyi gitse bile sezon sonu biter bence.

Yasak Elma da tadında bitsin isterim ama FOX ve Medyapım ne yapar eder 5.sezonu yapar gibi geliyor.

Dizinin devam edip etmeyeceğini kafana göre sen belirliyorsun yani, iyiymiş.

Garip demedim? Normal dedim zaten.
Ya da Son Yaz ve SÇK bitecek de demedim.

MD sezon sonunda biter diğerleri gibi diyorum.

Son Yaz’ın ben de çok uzayacağını düşünmüyorum. Şu an iyi gitse bile sezon sonu biter bence.

Yasak Elma da tadında bitsin isterim ama FOX ve Medyapım ne yapar eder 5.sezonu yapar gibi geliyor.
Son Yaz bence de bitsin de aşırı fazla bölüm birikmeden bende izleyeyim.

Valla Yasak Elma hem durulmuyor hem de çok iyi gidiyor, bence de yaparlar 5. sezonu.

Son Yaz bence de bitsin de aşırı fazla bölüm birikmeden bende izleyeyim.

Valla Yasak Elma hem durulmuyor hem de çok iyi gidiyor, bence de yaparlar 5. sezonu.
Bence başlamalısın kesinlikle güzel gidiyor dizi. Çok biriktirince üşeniyor insan.

98 bölüm olmasına rağmen hala aynı keyfi yaşatıyor, insan bitmesin istiyor bir yandan.

Yasak Elma harici her dizinin final yapacağını düşünüyorum ben tabi eğer Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ayrılma kararı almazsa diziden.

Baraj ve Kefaret'in reytingleri her ne kadar iyi ve senaryoları hareketli olsa da Nisan-Mayıs ayında senaryoda sıkıntı çekme ihtimali olan diziler. İkisi de biter o yüzden.

Sen Çal Kapımı klasik yaz dizisi, Mart sonunu göreceğini düşünmüyorum. Son Yaz'da sezon sonu biter.

Dizi finallerinde abcye felan bakmazlar totale bakarlar gerçekten kefaretin diğer sezonu görebileceğini düşünüyor musun 😀😀
Aşırı komiksin.
Tamam ABC'ye bakmazlar dedin bakmasınlar ki sadece Total'e baktıklarını düşünüyorsan sadece saçmalıyorsun.
Bak sana çok da uzak olmayan zamanlardan örnek vereyim İstanbullu Gelin vardı illaki hatırlarsın Total'de 2-3 arası gidiyordu ama AB'si çok 6-8 arasıydı. Sadece o Total'e baksalar o dizi 87 bölüm mü 84 bölüm mü ne devam edebilir miydi?

Bu arada Kefaret izlemiyorum ama yeni sezonu görecektir. Yasak Elma'yı da bitirmişsin ama yeni oyuncular gelir o da bitmez.
Tabi FOX'un finallerine sen karar veriyordun.

------

Bence başlamalısın kesinlikle güzel gidiyor dizi. Çok biriktirince üşeniyor insan.

98 bölüm olmasına rağmen hala aynı keyfi yaşatıyor, insan bitmesin istiyor bir yandan.
Aynen öyle oldu valla. 5. bölümdeyken izleyecektim, izlemedim. Neyse çok geciktirmeden başlıyım bari.

Aynen ya dünkü bölüm öyle iyiydi ki mesela bazı diziler ilk sezondan veremez o tadı.

Sakin ol champ.

------

Omumaya usendim @slhttnmtl

Elbette Çukur ile aynı değil, ama bu dizide de Ali-Nazlı'yı barıştırıp zaman atlaması yapabilirler ve sezon sonuna doğru her bölüm ayrı bir gelişmeyi işleyebilirler.

Zaten yeni sezon olsa vakalarda tekrarlara düşerler. Ali Vefa'nın otizm meslesi de bu sezon baya farklı aktarıldı izleyiciye bence.