'Uzak Şehrin Masalı' Hangi Kanalda Ekrana Gelecek?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Uzak Şehrin Masalı hangi kanalda ekrana gelecek?

Şu sıralar 'Kefaret' dizisinin yapımcılığını üstlenen 25 Film'in, yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan'ın oturacağı, senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı 'Uzak Şehrin Masalı' dizisi için FOX ile görüşüldüğü öğrenildi.

Çekimleri Kars'ta gerçekleşecek olan ve Mart ayında sete çıkacak olan dizi; kaçak bir adam ve güçlü bir kadının yollarının kesişme hikayesini anlatıyor.

'Uzak Şehrin Masalı' yakında ekranda!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Konuya girmeden FOX olacağını hissettim. Her yıl bu tarz bir iş alıyor. Zümrüdüanka vardı, ondan önce perşembe akşamı yayınlanan bir dizisi vardı o da kısa sürede bitmişti adını unuttum da şimdi...

Çoban Yıldızı.
Güzel diziydi, ama sonradan bozmuştu o.

Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Bununla birlikte foxun 5.dizisi oldu masumiyet,savaşçı,uğur gündeşin dizisi,bir tane uyarlama dizi ve bu dizi heralde diğer sezon mucize doktor dışı hiçbir dizisi kalmayacak yasak elmada galiba bu sezon sonmuş

Bununla birlikte foxun 5.dizisi oldu masumiyet,savaşçı,uğur gündeşin dizisi,bir tane uyarlama dizi ve bu dizi heralde diğer sezon mucize doktor dışı hiçbir dizisi kalmayacak yasak elmada galiba bu sezon sonmuş
Mucize Doktor bir sezon daha devam etmez. Sezon sonunda biter.

Reactions: 12.Adam
Mucize Doktor mu bitmeyecek.
Reytingleri yarı yarıya indi. Sezon sonunda tadında biteceğini düşünüyorum.

Mucize Doktor bir sezon daha devam etmez. Sezon sonunda biter.
pınar bulutun canlı yayınını izlemediniz galiba dizi sezonlar boyunca sürebilir dedi ayrıca her hafta farklı bi konu ekliyolar geçen hafta vuslatın geçmişi bu hafta adilin sırrı eklendi.Sezonun bitmesine 13-14 bölüm kaldı ve işlenmeyen bir sürü konu var bu sezon bitirme gibi bir planları olsa bu saçma konuların hiçbiri eklemezlerdi.

Reytingleri inmiş olabilir ama hala FOX'un en çok izlenen dizisi.
Ben de reytingler iyiyken bitmesini isterim ama sanki 2-3'e düşmüş de zorla devam ediyor gibi konuşmuşsun.

Reactions: 12.Adam
Yarı yarıya inmiş olabilir ama foxun en çok izlenen dizisi ayrıca daha bu hafta latin amerikada yayına girdi hatırlatırım
------

Reytingleri inmiş olabilir ama hala FOX'un en çok izlenen dizisi.
Sanki 2-3'e inmiş de zorla devam ediyor gibi konuşmuşsun.
Aynı anda yazdık😀😀

TV dünyasında yarın ne olacağı belli değil. Geçen sezon 20 reyting alan yapım, bu sezon 10 reyting göremedi. İşlenecek bir sürü konusu olan dizi işlemeden bitebilir. Ayrıca Çukur'un da bitmesine 10 küsür bölüm kaldı ama hala daha işlenecek bir sürü konusu var.

Mucize Doktor'un yeni sezonu büyük bir hata olur ve olursa bu sezon aldığı reytingleri bile alamaz.

MF Yapım'dan bir kaç tane uyarlama, Kanunsuz Topraklar, Uzak Şehrin Masalı, yaz sezonundan kalacak olan dizi/diziler ve şuan ki sezon dizileri ile birlikte 7 diziyi çoktan geçiyor FOX. Bir kaç dizininin bitmesi gerekir.

Paragrafa küçük bir ekleme dünkü bölüm çok foktandı.