- Reaksiyon puanı
- 67,516
- Puanı
- 1,060
Onu bıraktım ama dizi yorum konularına devam müsait oldukça.Konu açarken pek göremiyorum da
------
Gibisi fazla.
Artık foruma ayıracak vaktim yok eskisi gibi.
Onu bıraktım ama dizi yorum konularına devam müsait oldukça.Konu açarken pek göremiyorum da
Gibisi fazla.
Gidiyolar ama ödevimde vae@EmreCan baştan başlıyor misafir gittiyse aç izle
Gidiyolar ama ödevimde vae
Bunu izlemeyi tercih ediyorumHe tmm o zaman doğru ödevinin başına
Bunu izlemeyi tercih ediyorum
Hanımağaların başı açık elinde tesbih moda oldu birde namaz tesbihi sizler çok kullanıyorsunuzdur@AteşBöceği @Zeyno @Angelica
Şakasına demiştim ablaBen kapalıyım ben tespih her zaman elimde olmuyor
Düzenledim şimdi bak ablaBiliyorum canım
Şakasına demiştim abla
------
Demek istediğim şuydu dizilerde saçı açık oyuncuların eline namaz tesbihlerin gitmesi moda oldu
Güvercin Kevsa Zümrüdüanka azimet de sonradan açıldı aslındaSaçı açık olup hanımağa olan ve elinde tespih olan bu karakter bence başka hangi dizide vardı
Güvercin Kevsa Zümrüdüanka azimet de sonradan açıldı aslındaAma elinde tesbih var mıydı bilememAzimet hatta saçı gözüküyordu kuran okuyup tesbih çekiyordu
Onlar katı kurallıydı bu yine safalozKevsa ve Azimet öyle hanımağalardan değildi ki iyide
Onlar katı kurallıydı bu yine safaloz
------
Garibann bu
Oo mükemmel ilerliyor
------
İzleyenler gelsin yorumlaşalım
------
Helal olsun Kürşat çok iyi vurdun Affan'a
------
Kırmızı Oda dizisine gönderme mi yapıldı acaba TV'de bir kadın var bunun gibileri iyileştiriyor dendi@Emre Ozansoy @Angelica @Aserat
@Cervantes bak o beğenmediğin dizi kırmızı odaya gönderme bile yaptıSen hala bu şerefe nail olma
Affan delisinin kuzeni o hanımağaya dedi ki tvde bir hastaları iyileştiren bir doktor var bunun ona görünmesi lazım dediCanım ben tam izleyemedim baştan başlamış sanırım ona bakıyorum ne göndermesi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?