Kanal D Uzak Şehir - Dizi Yorumları

An itibariyle diziye başladım. Bakalım ne yaptılar da ortalık yıkılıyor.

22. bölümü bitirdim. Dizinin en gereksiz çifti net bir şekilde Şahin ve Nare. Bu kadar boş bir ikili olamaz. Sahnelerini atlaya atlaya izliyorum. Kaya ve Zerrin onlardan bir tık daha iyi ama onlarda bomboş bir ikili. Ben Pakize ve Kadir sahnesi görmek istiyorum. :D

An itibariyle diziyi bitirdim. Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal'dan sebeple ilgi gördüğünü düşünmek istiyorum aksi çünkü başka bir sebep göremiyorum. Ben Mardinli olsam kesinlikle bu diziden rahatsız olurdum. Öncelikle dizide bir tane düzgün ilişki yok hepsi sıkıntılı. Ergenler mutlu olacak diye gereksiz zorluyorlar.

Şahin ve Nare dizinin en boş çifti. Sahneleri dayanılmaz düzeyde. İki boş karakter. Umarım Ecmel intikam alırken ilk bunlardan birini indirir rahatlarız. Kaya ve Zerrin bunların yanında daha olgun duruyor. Sonda gelen İpek daha iyi duruyor. Ortada bebek olmasa Kaya hemen oraya dönmeli ama bu üçgen çok uzar. Bu işin sonunda yeni çiftler oluşur.

Alya ve Cihan çok iyi bir çift. Alya çok güçlü yazılmış. Hakkını da veriyor. Cihan herkese aslan ama annesine kedi olması çok komik duruyor. Sadakat'in gücünün ikisi tarafından törpülenmesi gerekiyordu. Fidan karakterine de ayrı bayıldım. Kadın çok iyi oynuyor.

Dizinin Boran meselesini sıkmadan tüm sezona yaymış olması bence büyük bir başarı. Azar azar gündemde tutup son ana kadar iyi geldiler. Sonda tüm düğümün çözülmesi de iyi oldu. Gelecek sezon bu mesele yüzünden özellikle aşk ilişkileri çok toksik olacak.

Yeni sezonun bu kadar yüksek olacağını düşünmüyorum. Dizinin konusu baştan değişiyor ama temelde yine intikam olacak. Sezonu tamamlar mı bilmiyorum ama daha da uzaması zor olur. Konunun tıkanacağı çok belli. Diziye yeni bir kötü gelirse tüm dengeler çöker. Bir sezon boyunca Ecmel ile de uğraşmak fazla olabilir. Sezon açılışında Ecmel güçlü olur, sezon ortası işler dengelenir, sezon sonunda Cihan tüm gücü eline alır mutlu son ile biter dizi. Bu arada mutlaka büyük ölümler olacaktır. Doğru seçimler ile yüksek bir sezon olabilir ama dediğim gibi bu dizinin 3. sezonu gelemez ve gelmemeli de.