oğlan cüce miymiş @serhatt wefadBen çok güzel severim ne dövmesi![]()
şükür yarabbi gözümüz boy farkı gördü atın şu topukluları#uzakşehir pic.twitter.com/slUKlzppTp
— arya (@modumuzsiyah) April 9, 2025
Kısa olduğunu EDHO'dan biliyorum işine bak.oğlan cüce miymiş @serhatt wefad
şükür yarabbi gözümüz boy farkı gördü atın şu topukluları#uzakşehir pic.twitter.com/slUKlzppTp
— arya (@modumuzsiyah) April 9, 2025
önemli olan işlevi diyorsun demekKısa olduğunu EDHO'dan biliyorum işine bak.![]()
Yoo tipi diyorum.önemli olan işlevi diyorsun demekgerçi orada da kaybetti siyasi olarak taraf seçerek
![]()
evet senin gibi kuru bir şey yakışırısınız gerçi sen yanında deve gibi kalırsın oğlanınYoo tipi diyorum.![]()
Bunlar seni ilgilendirmez.evet senin gibi kuru bir şey yakışırısınız gerçi sen yanında deve gibi kalırsın oğlanın![]()
Öndeki beni alakadar etmiyor, ben arkadaki ile ilgileniyorum.
Eee tamam işte @serhatt la seni elti yapmıştım NegzelÖndeki beni alakadar etmiyor, ben arkadaki ile ilgileniyorum.![]()
Aga 19 görüyorum 19 😂😂😂18.50 ile yeni bir rekor tazelemesi. Geldi görüyorum. 🤩🤩 @Alemdar
kadını evli partneriyle shiplemeye utanmadan bi de sevgilisine laf atıyosunuz şaka gibisiniz ya https://t.co/clZbGrtcP2
— 𝗮𝘀𝗶𝗻. (@nissingdoc) April 11, 2025
Sosyal medya alt kültürü çok acayip bir noktaya gitti.aaaa hadsizler😱
kadını evli partneriyle shiplemeye utanmadan bi de sevgilisine laf atıyosunuz şaka gibisiniz ya https://t.co/clZbGrtcP2
— 𝗮𝘀𝗶𝗻. (@nissingdoc) April 11, 2025
Öndeki beni alakadar etmiyor, ben arkadaki ile ilgileniyorum.![]()
21. Bölüm 2. Tanıtımı
İlk adımı atan Alya olacaktı tabii ki. Cihan'a kalsaydı ohooo
Bakalım yeni bir reyting rekoru gelir mi![]()
@serhatt bu öncesi ve sonrası fotolarını gördüğünden beri foruma giremiyormuş depresyondanSosyal medya alt kültürü çok acayip bir noktaya gitti.
Nerden nereye…♥️🧿#UzakŞehir #CihAl pic.twitter.com/UCqVbA2Ugq
— Müzik ve TV (@MuzikveTV) April 14, 2025
Arkadaki umurumda değil, işine baksın.
Abartma bir şeyi de.@serhatt bu öncesi ve sonrası fotolarını gördüğünden beri foruma giremiyormuş depresyondan
Nerden nereye…♥️🧿#UzakŞehir #CihAl pic.twitter.com/UCqVbA2Ugq
— Müzik ve TV (@MuzikveTV) April 14, 2025
Hadım mı olmuş oğlanArkadaki umurumda değil, işine baksın.
------
Abartma bir şeyi de.![]()