Kanal D Uzak Şehir - Dizi Yorumları

Muhteşem Yüzyıl da sanırım rekor, 50 Milyon küsür izlenmiş ilk bölüm.
tenten'cim , my dizisi - turu ozelinde ilk oldugundan dolayi mi bu sayi ?.
sormamin nedeni ; ben o diziyi izlemedim .
hatirladigim ,youtube dan gozlemledigim - yabanci izleyicisi fazla gibi .

dolayisiyla tahminim , 50 m - dunya geneli youtube sayisi dir . 🙄

• Okudum
Reactions: TenTen
tenten'cim , my dizisi - turu ozelinde ilk oldugundan dolayi mi bu sayi ?.
sormamin nedeni ; ben o diziyi izlemedim .
hatirladigim ,youtube dan gozlemledigim - yabanci izleyicisi fazla gibi .

dolayisiyla tahminim , 50 m - dunya geneli youtube sayisi dir . 🙄
Valla, kendi YouTube kanalında 10 yıl önce yayınlanan ilk bölümü bulup gidebilirsen 50 küsür milyon izlendiğini görebilirsin. Ancak bulmak şuan biraz zor. Muhteşem Yüzyıl Yeniden, Muhteşem Yüzyıl HD ve Muhteşem Yüzyıl 4K şeklinde farklı seneler içinde tekrar tekrar tam bölüm olacak şekilde atılmış. O yüzden bulmak biraz zor.

Ardından en fazla izlenen dizi Sen Çal Kapımı. 1. Bölüm Youtube da 56 Milyon izlenmiş. Bu iki dizidede yurt dışı izlemeleri çok olabilir dediğin gibi.

4 ay gibi kısa bir sürede 26 Milyon izlenme barajını geçen Uzak Şehir bu sayıya en hızlı ulaşan yapım olabilir. Bu alanda bir rekor kırmış olabilirler. Ama ilk 3 veya ilk 2'ye girebilmek için en az 30 milyon daha izlenmeli. ☺️ Bu hızda giderse başaracak gibi.

• Beğendim
Reactions: Dante
Valla, kendi YouTube kanalında 10 yıl önce yayınlanan ilk bölümü bulup gidebilirsen 50 küsür milyon izlendiğini görebilirsin. Ancak bulmak şuan biraz zor. Muhteşem Yüzyıl Yeniden, Muhteşem Yüzyıl HD ve Muhteşem Yüzyıl 4K şeklinde farklı seneler içinde tekrar tekrar tam bölüm olacak şekilde atılmış. O yüzden bulmak biraz zor.
tarihi donem islerini genel pek izlemem istisna disinda.(film) .
dolayisiyla bunu da o donemler izlemedim . :)
Ardından en fazla izlenen dizi Sen Çal Kapımı. 1. Bölüm Youtube da 56 Milyon izlenmiş. Bu iki dizidede yurt dışı izlemeleri çok olabilir dediğin gibi.
romkom bir dizi nin bu sayiyi almasi bayagi ilginc olmus .
romkom konusunda cilek kokusu diger bahse gecen diziler gibi hype olmasa da yeri ayridir. :) introsu bile asiri enerjik .
cok sevdigim alp yenier di sanirim muzikleri. alp bey'in hali hazirda devam eden dizilerden ; sahipsizler, bir gece masali dizilerinde emegi var.
yazmadan olmaz 😛 bizim ^omer dizisinde de kendisinin imzasi var .

4 ay gibi kısa bir sürede 26 Milyon izlenme barajını geçen Uzak Şehir bu sayıya en hızlı ulaşan yapım olabilir. Bu alanda bir rekor kırmış olabilirler. Ama ilk 3 veya ilk 2'ye girebilmek için en az 30 milyon daha izlenmeli. ☺️ Bu hızda giderse başaracak gibi.
hmm. tskler kiymetli geri donusun icin .
youtube yorumlardan anladigim kadariyla tiktok, reels vs den gelen bayagi bir kitle mevcut uzak sehire dair (sonradan gelip diziye baslama adina).

dedigin gibi daha da yukselir bu gidisle .

saygilar .

• Beğendim
Reactions: TenTen