Royal_Highness
Favori Üye
Kaya. 😅
Iyyy kasası batsın onun. .ss
Kaya. 😅
@Emre Ozansoy bacım beğeniyordu onu serhat niye burun kıvırdı kiIyyy kasası batsın onun. .ss
Tipsiz çünkü.
bu bir rekor olabilir mi ?Dizinin ilk bölümü, 26 Milyon izlenme sayısını aştı.
Muhteşem Yüzyıl da sanırım rekor, 50 Milyon küsür izlenmiş ilk bölüm.bu bir rekor olabilir mi ?
dizi daha baslamadan belirttigim yorumu hatirladim : ozan akbaba icin tutmasini istemistim.
tenten'cim , my dizisi - turu ozelinde ilk oldugundan dolayi mi bu sayi ?.Muhteşem Yüzyıl da sanırım rekor, 50 Milyon küsür izlenmiş ilk bölüm.
Valla, kendi YouTube kanalında 10 yıl önce yayınlanan ilk bölümü bulup gidebilirsen 50 küsür milyon izlendiğini görebilirsin. Ancak bulmak şuan biraz zor. Muhteşem Yüzyıl Yeniden, Muhteşem Yüzyıl HD ve Muhteşem Yüzyıl 4K şeklinde farklı seneler içinde tekrar tekrar tam bölüm olacak şekilde atılmış. O yüzden bulmak biraz zor.tenten'cim , my dizisi - turu ozelinde ilk oldugundan dolayi mi bu sayi ?.
sormamin nedeni ; ben o diziyi izlemedim .
hatirladigim ,youtube dan gozlemledigim - yabanci izleyicisi fazla gibi .
dolayisiyla tahminim , 50 m - dunya geneli youtube sayisi dir . 🙄
tarihi donem islerini genel pek izlemem istisna disinda.(film) .Valla, kendi YouTube kanalında 10 yıl önce yayınlanan ilk bölümü bulup gidebilirsen 50 küsür milyon izlendiğini görebilirsin. Ancak bulmak şuan biraz zor. Muhteşem Yüzyıl Yeniden, Muhteşem Yüzyıl HD ve Muhteşem Yüzyıl 4K şeklinde farklı seneler içinde tekrar tekrar tam bölüm olacak şekilde atılmış. O yüzden bulmak biraz zor.
romkom bir dizi nin bu sayiyi almasi bayagi ilginc olmus .Ardından en fazla izlenen dizi Sen Çal Kapımı. 1. Bölüm Youtube da 56 Milyon izlenmiş. Bu iki dizidede yurt dışı izlemeleri çok olabilir dediğin gibi.
hmm. tskler kiymetli geri donusun icin .4 ay gibi kısa bir sürede 26 Milyon izlenme barajını geçen Uzak Şehir bu sayıya en hızlı ulaşan yapım olabilir. Bu alanda bir rekor kırmış olabilirler. Ama ilk 3 veya ilk 2'ye girebilmek için en az 30 milyon daha izlenmeli. ☺️ Bu hızda giderse başaracak gibi.
Çıktı ama pek bişey anlaşılmadı. Umarım Cihan Alya'nın gözü önünde Uğur'u öldürmez