Bugün duyduğum en komik cümleCanım seni sakız gibi çiğnerim ne olduğunu anlayana kadar yitip gidersin.
Bugün duyduğum en komik cümleCanım seni sakız gibi çiğnerim ne olduğunu anlayana kadar yitip gidersin.
Dikkat et de son duyduğun şeyler olmasın.Bugün duyduğum en komik cümle
@Keith Long un jeneriklerine benzemişİlk tanıtım da bu akşam ekrana gelecekmiş.
Final yaptı dizileri ondan yok herhalde@Keith Long un jeneriklerine benzemiş
ismi açılmışken keith long nerelerde @RüzgarGülü ? uzun zaman oldu hiç bizi etiketlediği yok hayırdır sağlığı sıhhati yerindedir umarım
Son duyduğum değil de ilk duyduğum olabilir.Dikkat et de son duyduğun şeyler olmasın.
Biraz stres oldum @RüzgarGülüFinal yaptı dizileri ondan yok herhalde
İlk duyduğun olamaz ama son duyduğun olur, mantıken.Son duyduğum değil de ilk duyduğum olabilir.
Neyine stres oldun. Senaryo yazma işin var ondan dolayı herhalde. Başarılar pompy ReyizBiraz stres oldum @RüzgarGülü
EvetNeyine stres oldun. Senaryo yazma işin var ondan dolayı herhalde. Başarılar pompy Reyiz
Final yaptı dizileri ondan yok herhalde
keith long haklı bende bir ara streç olmuştum bir ay yemeden içmeden kesildim insanın pisikoloj,s, altt üst oluyorBiraz stres oldum @RüzgarGülü
Senaryo mu yazmıştın? Keith long.senaryo için stres oldukeith long haklı bende bir ara streç olmuştum bir ay yemeden içmeden kesildim insanın pisikoloj,s, altt üst oluyor
96 sayfa senaryo yazmak zor @RüzgarGülüSenaryo mu yazmıştın? Keith long.senaryo için stres oldu
hayatımız senaryo yazmamıza gerek yok yazan yazmış zamanında biz mecburi oyuncularızSenaryo mu yazmıştın? Keith long.senaryo için stres oldu
48000 tl maaşı varhayatımız senaryo yazmamıza gerek yok yazan yazmış zamanında biz mecburi oyuncularız
maaşı çok güzelmiş birde dizi tutarsa maaşında fırlayacaktır yukarılara48000 tl maaşı var
Helal sana be. Şey vardı ya hayat bir sınavsa adımı yazar çıkarım diyehayatımız senaryo yazmamıza gerek yok yazan yazmış zamanında biz mecburi oyuncularız
Güzel yıllık 600k yapar48000 tl maaşı var
yazıp çıkmasına çıkarımda sonuç ne olur sınavı geçermiyim geçmezmiyim birde geçemezsek o kadar havamız çabuk sönerHelal sana be. Şey vardı ya hayat bir sınavsa adımı yazar çıkarım diye
Güzel yıllık 600k yapar