Ekli dosyayı görüntüle 133406
Gel canım beklerim 🤭🤭
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @xdragxx @BARON疼痛
Bak bak, hemen zulalar nasılda ortaya çıkıyor görün
@Royal_Highness @RüzgarGülü @xdragxx @BARON疼痛
Ekli dosyayı görüntüle 133406
Gel canım beklerim 🤭🤭
Artık zıbarınnn laaaa...
Ben yastığıma gidiyorum 🤣🤭🤣🤭🤣
Ben de kaçarım yavaştan çok bile durdum![]()
Eyvallah hepinizeAllah rahatlık versin
------
İyi uykular![]()
Bak bu da Tikveš çıktıEkli dosyayı görüntüle 133406
Gel canım beklerim 🤭🤭
Bu bişey değil ki @Dosi olmasa ben aseratı hala kız sanıyor olacaktımbir de sen genelde gerçek isimlerle hitap ettiğin zaman yardımcı oluyor
![]()
Herkese teşekkürler dostlar..
Masamız büyüdü, keyfi arttı 💙
Dosi zaten forumdaydı tüm gece, yeni gelmedik geri geldik desem klişe oldu galiba@Dosi geldi diye korkmayın ban yemeyiz rahat konuşun o da bizden![]()
@Dosi gelince konuyu toparlayıp sıvışmaya çalışıyorlar gibi geldi bana da@Dosi geldi diye korkmayın ban yemeyiz rahat konuşun o da bizden![]()
Ben dün saat 10’da uyudum. Düşün 10. Bugün acısını çıkarıyorumHaftasonu gelince uyku düzeni diye bir ṣey kalmaz oldu son aylarda. Ama pazar akṣamı erken yatmak da zor oluyor sonra. Malum pazartesi erken kalkmak zorundayız.![]()
Ben dün saat 10’da uyudum. Düşün 10. Bugün acısını çıkarıyorum![]()
Şu sildiğim mesaja ve bildirime alınmaman yöneticilik durumundan kaynaklı. O senin o anki üzüntü ve heyecanına bağıydıBen buradayım valla uykuya kaçmadım.
Ayrıca @Dosi 'den korkmam ben, büyük saygı duyarım o ayrı.kuralları iyi bilirim, boṣuna eski isviçreli kötü moderatör demediler.
![]()
@Royal_Highness bak bak hemen övgülere başladıBen buradayım valla uykuya kaçmadım.
Ayrıca @Dosi 'den korkmam ben, büyük saygı duyarım o ayrı.kuralları iyi bilirim, boṣuna eski isviçreli kötü moderatör demediler.
![]()
Farkettim@Royal_Highness bak bak hemen övgülere başladı![]()
Öceki gece geç uyuyup erken uyandığım için oldu öyle. 12 öncesi uyumayı sevmiyorumBen en son 11den önce ne zaman uyudum hatırlamıyorum. Keyfini çıkar.![]()