'Uyanış: Büyük Selçuklu' Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | TRT 1 - Yeni Dizi

Teknik olarak başarılı bir iş çıkarmışlar gibi duruyor ama senaryo ve içerik daha önemli. Kadro çok başarılı olduğu için ilk bölümüne şans verebilirim, sonrasına bakılır artık.

Doğduğun Ev Kaderindir.

İkisini bitirirse çok iyi olur.
bi reyting sayfası çukurun başlama tarihi ile ilgili post atmış çukur izleyen biri çukur bebeleri pistten alıcak diye yorum atmış bende cevap olarak ab de de yasak elma alıcak dedim yasak elma hiç bir zaman çukuru geçemedi geçemez dedi geçtiği bölümleri etiketlerim cevap veremedi

Çukur mu bebeleri pistten alacak?
Fanları saçmalamış.
Yasak Elma her grupta ezecek bu sezon.

Reactions: Gerekli24
Tek derdi çukuru bitirmek olan bir dizi piyasaya giriş yapıyor bitirir mi bitirir harika bir kadroya sahip..

çukur bittikten sonra izlemeyi düşünüyorum günü değişmez ise

Tarihini görmemuştim neyse pazartesi riskli ama TRT için sıkıntı teşkil etmez. Tv de Yasak Elma izleyeceğim buna bakmam da tanıtım da pek ilgimi çekmedi belki sahne sahne olursa bakarım o da meraktan.

Reactions: Emre Ozansoy
Prodüksiyona çok para harcanmış, belli oluyor. Kostümler, efektler, proje için oluşturulacak platolar derken baya bütçeli bir iş olacak. Ekin Koç, Gürkan Uygun çok iyi uymuş. Buğra Gülsoy'u izlemek lazım. Konu ilgi çekici, tarihi diziler bizim ülkemizde her zaman tutan işler olmuştur. Hele bir de TRT yapıyorsa, lobisi sayesinde reytingleri bir şekilde tatmin edici oluyor.

Eğer ilk iki bölüm beğenilirse, Çukur'un reytingleri dibe düşürebilir. Ama ilk iki bölüm sonuç çıkmazsa, bu seneyi çıkarabilir mi meçhul. Bütçesi çok yüksek. Total'de en az 7, AB'de (Bu kesim TRT'yi pek izlemez) 5 üstü reytingi görmesi lazım. Günü kurtarması bile iş görmez çünkü şu anki ekonomik durumda.