Elmaların sonunu getirecek dizi bu sefer bulundu hayırlısıyla.
Aynen çok iyi olurDoğduğun Ev Kaderindir.
İkisini bitirirse çok iyi olur.
Elmaların sonunu getirecek dizi bu sefer bulundu hayırlısıyla.
Aynen çok iyi olurDoğduğun Ev Kaderindir.
bi reyting sayfası çukurun başlama tarihi ile ilgili post atmış çukur izleyen biri çukur bebeleri pistten alıcak diye yorum atmış bende cevap olarak ab de de yasak elma alıcak dedim yasak elma hiç bir zaman çukuru geçemedi geçemez dedi geçtiği bölümleri etiketlerim cevap veremediDoğduğun Ev Kaderindir.
Çukur mu bebeleri pistten alacak?bi reyting sayfası çukurun başlama tarihi ile ilgili post atmış çukur izleyen biri çukur bebeleri pistten alıcak diye yorum atmış bende cevap olarak ab de de yasak elma alıcak dedim yasak elma hiç bir zaman çukuru geçemedi geçemez dedi geçtiği bölümleri etiketlerim cevap veremedi
Evet çukur muş ee ne ya saçmalamaktan başka hiiç birşey yapmıyorlar aynen ezik geçecek yasak elmamÇukur mu bebeleri pistten alacak?Fanları saçmalamış.Yasak Elma her grupta ezecek bu sezon.
Dizin ppdeki meyvenin adı mı?Tanıtım çok kötü, birbirini kılıçtan geçiren adamlar dışında hiçbir şey anlamadım. Dizimizi etkileyeceğini hiç sanmıyorum
Aynen abla.Kırmızı Oda'nın tarihini tam 1 hafta kala açıkladı, onu da öyle yapacak büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?