'Uyanış: Büyük Selçuklu' Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | TRT 1 - Yeni Dizi

Her gün doldu zaten kolay gün yok ya perşembe ya da pazartesi
Perşembe koysa daha iyi olurdu bence. Ama o güne Gönül Dağı dizisini koyacak sanırım.
Bunlar kafayı yemiş. Bunu kesin olarak internetten izlicem. Keşke Perşembe olsaydı. İzlerdim.
Perşembe günü Gönül Dağı dizisi yayınlanacakmış sanırım.
Diriliş şişirme değildi Engin süperdi bir kere :D buda güzele benziyor babam görmüş tanıtımını izleyelimmi güzele benziyor diyordu izleyelim dedim ama o bakar artık :D

Valla aynen öyle :A
Engin Altan Düzyatan hakkını verdi rolünün ama o dizinin alacağı reyting en fazla 10 bilemedin 11. :A Gerisi şişirmedir benim için.

Her kanalın her gün dizisi var, her diziyi merak ediyoruz. Nasıl yapacağız acaba? :F

• İlginç
Reactions: Angelica
Perşembe koysa daha iyi olurdu bence. Ama o güne Gönül Dağı dizisini koyacak sanırım.

Engin Altan Düzyatan hakkını verdi rolünün ama o dizinin alacağı reyting en fazla 10 bilemedin 11. :A Gerisi şişirmedir benim için.

Her kanalın her gün dizisi var, her diziyi merak ediyoruz. Nasıl yapacağız acaba? :F

Senin düşüncen :D

Valla bilmiyorum yetişmeye çalışacaz artık :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy

Birileri yakında final yapar herkes mutlu olmaz :A

Tanıtım çok kötü, birbirini kılıçtan geçiren adamlar dışında hiçbir şey anlamadım. Dizimizi etkileyeceğini hiç sanmıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961