Utanmazlar'a İki Oyuncu Dahil Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,319
Puanı
1,060
thumbnail_1419873561.jpg

Kanal D'de başlaması beklenen Utanmazlar dizisinden yeni bir haber var!

Ünlü dizi Shameless'tan uyarlanacak olan yapıma iki oyuncu dahil oldu. Gelen son habere göre en son ekran macerası kısa süren Benim Adım Gültepe'de rol alan Ayça Bingöl ve Hayat Ağacı'nda izlediğimiz Tolga Güleç dizinin kadrosunda katıldı. Haluk Bilginer'in başrolünde olduğu dizinin yönetmenliğini Merve Girgin, senaristliğini Meryem Gür, yapımcılığını ise Med Yapım üstlenecek.

Utanmazlar'ın Mart ayında Kanal D'de ekrana gelmesi planlanıyor!

Son düzenleme:
Ayça bingol (39) veronica(37) mi yoksa sheila(52) mi?
cevab soruda gizli.

Son düzenleme:
AB si yuksek Totali düşük dizi yapıp sonra yayından kaldırma kanal d bin özel zevki mi acaba)))

Bu haber doğru değil gece araştırmıştım. Tolga Güleç eşiyle Oyun Atölyesi'nde Haluk Bilginer ve Ayça Bingöl'ün tiyatro oyununu izlemeye gitmişler. :) @ozgur2113

B57n0wjCIAAPjtD.jpg

İki çok iyi oyuncu.. Çok beğendim. Bu arada Shameless'ı 15 gün Tatilde izlemeyi düşünüyorum. Güzel mi? Başlayayım mı?

Doğru değildir bence. Ayça Bingöl'e göre rol yok Shameless'ta. Veronica var ama o da Ayça Bingöl için küçük bir rol olur. :)

Haberin doğruluğuna kesinlikle inanmıyorum.Nedeni ise Ayça Bingöl ara vereceğini söylemişti zaten.Ayrıca yine ÖBGZK oyuncusuyla çalışmaz o hataya düşmez.

Bende çok şaşırdım ama yalan olma ihtimali yüksek bencede.:X

Haberin doğru olduğunu sanmıyorum. Tolga Güleç belki Steve için uygun olabilir, ama Ayça Bingöl'ü ne Sheila ne de Veronica olarak düşünemiyorum. Eğer Paramparça olmasaydı, Veronica tam Nurgül Yeşilçaylık roldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919