Ustura Kemal'in Saati Ve Gunu Netlesti.

kreys agam kendine gel saçma sapan dünkü bi dizi için kardeşinle ayrı gayrı düşme ne forumdan gitmesi bi yere gitmiyosun

- - - Ekleme - - -

kreys sen bana hep demiyomuydun oyuna gelmeyelim diye sen şimdi dizikolik in oyununa geliyosun haberin olsun

Aga bak ne olur gitme bende dizi koliğin oyununa geldim hatalıyım ailemle kavgalıydım sen ayrılıcam diyince kendime geldim gözünü seveyim kal sen gidersen bende giderim ! CİDDİYİM !!

Ne oyunu be? Ne sacmaliyorsun sen? Kreys geldi hepimizin yorumlarini alinti yapti. Yok Sudan Bikmis Baliklar ezecek. Yok Ustura Kemal ilk 100'e giremeyecek. Bizi kiskirtan kreys oldu iddiaya da giren o oldu. Simdide oyun diyorsun. Ne oyunundan bahsediyorsun. Oyunun en buyugunu sen bana oynadin. Sana guvendim arkadas oldum. Ama degmeyecegini biliyordum. Simdi ne istiyorsun?

ben senle arkadaş falan olmam kardeşimi her fırsatta kötülüyon kreysi yok şöyle yok böyle falan işine bak senle işimiz olmaz kreys bizim kardeşimizdir senin oyununa gelmeyiz
Ya hala oyun diyor. Ne oyunu be? Kreys konusunda dedikletimin hala arkasindayim. Eger vadi izliyor olsaydi Ustura Kemal icin Oktay Kaynarca var tutar derdi. Ama demedi. Cunku hicbir zaman vadi izlemedi.

dizikolik ne yazmış s.b.b ilk 100e giremez bunu yazdigina göre çok emin

- - - Ekleme - - -

Ya hala oyun diyor. Ne oyunu be? Kreys konusunda dedikletimin hala arkasindayim. Eger vadi izliyor olsaydi Ustura Kemal icin Oktay Kaynarca var tutar derdi. Ama demedi. Cunku hicbir zaman vadi izlemedi.

oktay kaynarca vadide efsaneydi adanalıdada ama bu proje o hava bulmuurum tutmaz dedim yine oyunlar oynuyorsun herzamanki halin

vay be bağlantıya bak ne alaka

sudan bıkmış balıklar ilk 100 e girer ilk 30 a da girer belki ilk 20 ye de girer ama fazlası imkansız

- - - Ekleme - - -

Var ya şimdi 3 gün ban yersem bunu bilin hepsi dizi kolik yüzünden !

aga sakın sakın sakın

dizikolik ne yazmış s.b.b ilk 100e giremez bunu yazdigina göre çok emin

- - - Ekleme - - -

oktay kaynarca vadide efsaneydi adanalıdada ama bu proje o hava bulmuurum tutmaz dedim yine oyunlar oynuyorsun herzamanki halin
Sende Ustura konusunda ilk 100'e giremez dedigine gore cok eminsin.
Oyun oynayanda sensin. Vadi izliyorum diye kandiriyorsun herkesi. Yalanin en buyugunu sen soyledin. Ben ortaya cikarttikca baska bahaneler uretiyorsun.

Sende Ustura konusunda ilk 100'e giremez dedigine gore cok eminsin.
Oyun oynayanda sensin. Vadi izliyorum diye kandiriyorsun herkesi. Yalanin en buyugunu sen soyledin. Ben ortaya cikarttikca baska bahaneler uretiyorsun.

okadar çok ucmussun ki ö.b.g.z bile geçer diyorsun

dizikolik senin açtığın yalan konulara ne demeli
yalan ortaya çıkarana bak hele

sakin olun gaza gelmeyin aga dünkü dizi için forumdan giderim falan filanda demeyin dizikolik gaza getiriyo aklı sıra sadece fikirlerinizi söyleyin tartışmayalım

Ceza alabileceğim mesajlarımı sildim inşallah dizi kolik yüzünden ban yemem

amacı sizi bana doldurmak ustura kemal mis

benim adım da Kemal ama tutmayacagina inaniyorum umarım yanılırım ve giderim forumdan
)) bu sayede Ustura Kemal Savunanlar Kazanmıs Olur Yani Dizi Kolik Takas Muhtesem Yüzyıl Ozan gibi

okadar çok ucmussun ki ö.b.g.z bile geçer diyorsun

Bana gore gecer ama senin iddian bu degildi. Ne o kazanamayacagini anlayinca iddiayi mi degistirmeye karar verdin. Senin iddian neydi? Sudan Bikmis Baliklari gecerse sen gecmezse ben gidecegim.

Ayrica takas siz Oktay var diye izliyorsunuz. Kreys vadici olsa o da Oktay Kaynarca var diye izlerdi. İste aranizdaki fark.

- - - Ekleme - - -

Ceza alabileceğim mesajlarımı sildim inşallah dizi kolik yüzünden ban yemem

Sabahtan beri beni savun simdide 180° don kreysi savun. İns. bu yuzden ban yersin. Bizde her istedigimizi diyelim sonra ban yiyelim. Olacak is degil.

Aga zaten benim banlanma mı istiyor ama bence kışın devam edemez yaz dizisi

- - - Ekleme - - -

Sen bana fırıldak mı demek istiyorsun ?

sakin olun gaza gelmeyin aga dünkü dizi için forumdan giderim falan filanda demeyin dizikolik gaza getiriyo aklı sıra sadece fikirlerinizi söyleyin tartışmayalım

Ne gazi ya. Gaza getirenin kim oldugunu bilmeden konusma bence.

- - - Ekleme - - -

Aga zaten benim banlanma mı istiyor ama bence kışın devam edemez yaz dizisi

- - - Ekleme - - -

Sen bana fırıldak mı demek istiyorsun ?
Ne anlama getiriyordan getir ama dediginin arkasinda durmuyorsun. Bu bir adama yakisiyorsa bu yolda devam et. Takadin dedikllerine gelipte benim oyun yaptigimi dusunme. Oyunu yapan ben degilim. Kreys. Forumdan gitmemi istemeseydi iddiaya girelim demezdi.

oyunu ben kurdum bakalım kim kazanıcak