Ustura Kemal'in Saati Ve Gunu Netlesti.

dizikolik i koruma falan yok yanlış anlaşılmasın söyledikleri sallama zaten ama kreys aga oktay kaynarca varya oktay kaynarca oktay kaynarca nın adı yeter o söylediğiniz diziyi 2 ye katlamaya geçecek demiyom 2 ye katlayacak çok rahat sudan bıkmış balıklar yaz dizisi kışın şansı 0.

Bence iddasina girmeyin simdi girdiniz ama 5 Eylul'de reytingler geldigi zaman eger iddalarinizi tutarsaniz biriniz forumdan gidecek ikinizden biri , bence vazgecin.

bütün diziler başladığında sudan çıkmış balıklar 2.olsun totalde bende imzama en büyük sbb diye yazmazsam adam değilim.

ve de bence'de takas'in dedigi gibi Sbb yaz dizisi kisin bence cok dusecektir , ve Ustura Kemal onu gececektir.

kreys aga kendine gel ne forumdan gitmesi saçma sapan dünkü diziler için birbirinizi kırmayın.

dizikolik i koruma falan yok yanlış anlaşılmasın söyledikleri sallama zaten ama kreys aga oktay kaynarca varya oktay kaynarca oktay kaynarca nın adı yeter o söylediğiniz diziyi 2 ye katlamaya geçecek demiyom 2 ye katlayacak çok rahat sudan bıkmış balıklar yaz dizisi kışın şansı 0.

Ya suna benim soylediklerim isimize gelmiyor desenize kisaca. :)

Aga sen kaybedicen bu yıl tamam iyi gidiyor ama kışın ilk 100'e girerse büyük bir sürpriz olur ve sen gidicen yapma önemli bir kişiyi daha kaybedicez

ya yazın zar zor 4 alan dizi kışın 7 mi alcak aga yapma gözünü sevim kim izler kışın onu şimdi bişey yok diye bakıyolar biraz kışın 4 ü göremez

Aga tamam ben ailemle kavga ettim sinirlenmiştim ne yazdığımın farkında değildim gel barışalım gitme gözünü seviyim sensiz olmaz bu forum bu yaz iyi gidiyor olabilir ama kışın çok sert bir düşüş yaşayacaktır ve Ustura Kemal 1.olacaktır :) seni kıracak bir şey dediysem özür dilerim

Kreys yanildigini soylemedigi taktirde ben iddiaya devam edecegim. Yol yakinken geri cekil. Sonra uzulmeni istemem senin kreys. :)