Ustura Kemal'in Saati Ve Gunu Netlesti.

Yahu S.B.B.in yapimcisi bile ikincilige razidir kesin
bu neyin tartismasi?

az kaldi dizi kolik senle eglenecegim bu foruma bir daha giremicek kadar yerin dibine sokacagım seni
az kaldı 4 eylüle

O kadar da degil.Ustura Kemal.buyuk yapim.buyuk is.yaz dizisi degil yani.Ama S.B.B. Tam bir yaz genclik dizi.o reytingler sali gun bos gun diye oldu.

- - - Ekleme - - -

O kadar da degil.Ustura Kemal.buyuk yapim.buyuk is.yaz dizisi degil yani.Ama S.B.B. Tam bir yaz genclik dizi.o reytingler sali gun bos gun diye oldu.

Benim kişisel fikrim Ustura Kemal ilk başta iyi gider kadrosu ve konusu nedeniyle ama sonradan hızla düşer. Yeni bir "Türk'ün Uzayla İmtihanı" vakası olarak görüyorum.

Salı günlerinin lideri ise yine Öyle Bir Geçer Zaman Ki olur.

Seksenler yine özellikle A/B'de iyi gider.

Sudan Bıkmış Balıklar ise totalde ilk 10'a giremez ama A/B'de ilk 5 içerisinde olabilir. Tabii Star'ın yeni projelerine bakarsak yeni sezonda PT2'ye çekilme ihtimali de epey yüksek...

Turk'un Uzayla İmtihani ile kiyaslaman dogru degil. Sonuc olarak birisi komedi ve yazarida Tayfun Guneyer. Ustura Kemal donem dizisi ve tutma ihtimali oldukca yuksek bir dizi.

sudan bıkmıs balıklar mı ilk 10a giremicek
çok eglenceli az kaldı

s.b.b totalde 2 ab 3.cü olcak

Mahoni sen ruya gormeyi cok seviyorsun sanirim bu iyi birsey ama sen cok etkisinde kaliyorsun yahu. Ben senin yerinde olsa uyumazdim.

sizin saçmalıklarınızı dinliycek değilim ustura kemal berbat gidecek

İnsAllah yanildigini farkedersin kisa sure icinde.

Bence TOTAL:
1.Oyle Bir Gecer Zaman Ki
2.Ustura Kemal
3.Sudan Bikmis Baliklar
4.Sesksenler

AB:
1.Oyle Bir Gecer Zaman Ki
2.Ustura Kemal
3.Seksenler
4.Sudan Bikmis Baliklar

Boyle olur , ama Ustura Kemal'in total'de 7-8 reyting alacagini dusunuyorum oyle bazilarinin dedigi gibi 2.en cok izlenen dizi olamaz bence.