eminim öledir seninle tartısmak istemiyorum saçma yorumlar yapacak değilim.
- - - Ekleme - - -
hayal dünyasi yasa yasa bitmez
İyi uykular kreys. Ruyanda Acun TV'yi (Star) gor tamam mi?
Son düzenleme:
eminim öledir seninle tartısmak istemiyorum saçma yorumlar yapacak değilim.
- - - Ekleme - - -
Bende senle tartışmak istemiyorum ama dayanamıyorum hayal dünyası değil kardaşş gerçek dünya bizim kieminim öledir seninle tartısmak istemiyorum saçma yorumlar yapacak değilim.
- - - Ekleme - - -
az kaldi dizi kolik senle eglenecegim bu foruma bir daha giremicek kadar yerin dibine sokacagım seni az kaldı 4 eylüle
Turk'un Uzayla İmtihani ile kiyaslaman dogru degil. Sonuc olarak birisi komedi ve yazarida Tayfun Guneyer. Ustura Kemal donem dizisi ve tutma ihtimali oldukca yuksek bir dizi.Benim kişisel fikrim Ustura Kemal ilk başta iyi gider kadrosu ve konusu nedeniyle ama sonradan hızla düşer. Yeni bir "Türk'ün Uzayla İmtihanı" vakası olarak görüyorum.
Salı günlerinin lideri ise yine Öyle Bir Geçer Zaman Ki olur.
Seksenler yine özellikle A/B'de iyi gider.
Sudan Bıkmış Balıklar ise totalde ilk 10'a giremez ama A/B'de ilk 5 içerisinde olabilir. Tabii Star'ın yeni projelerine bakarsak yeni sezonda PT2'ye çekilme ihtimali de epey yüksek...
Benim kişisel fikrim Ustura Kemal ilk başta iyi gider kadrosu ve konusu nedeniyle ama sonradan hızla düşer. Yeni bir "Türk'ün Uzayla İmtihanı" vakası olarak görüyorum.
Salı günlerinin lideri ise yine Öyle Bir Geçer Zaman Ki olur.
Seksenler yine özellikle A/B'de iyi gider.
Sudan Bıkmış Balıklar ise totalde ilk 10'a giremez ama A/B'de ilk 5 içerisinde olabilir. Tabii Star'ın yeni projelerine bakarsak yeni sezonda PT2'ye çekilme ihtimali de epey yüksek...
İnsAllah yanildigini farkedersin kisa sure icinde.
Varim ama bu sozunu unutmazsin umarim.dizikolik iddasına girelim ustura kemal ilk 4 bölüm de s.b.b değil geçmek fark yerse forumdan gidicen
eger s.b.b geçerse ben gidicem varmısın ?
Varim ama bu sozunu unutmazsin umarim.
Ok. Benim icin sorun degil.
Yanılıyorsun 😉sizin saçmalıklarınızı dinliycek değilim ustura kemal berbat gidecek