Urfalıyam Ezelden'in Saati Değişti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
Star TV'ye transfer olan başarılı dizi Urfalıyam Ezelden'den haber var!

Dizinin yayın saati değişti. 20.00'de ekrana gelen yapım, bundan sonra 20.30'da yayınlayacak. Bu hamlenin geçtiğimiz hafta yeni kanalında ekrana gelen dizinin reytinglerinin biraz daha artması için yapıldığı düşünülüyor. Başrollerini Bülent İnal, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Settar Tanrıöğen'in paylaştığı yapım, İstanbul'a göç eden Urfalı bir ailenin yaşadıklarını konu alıyor.

Urfalıyam Ezelden, yeni bölümüyle Cumartesi akşamı 20.30'da Star'da!

urfa_zps50e8e355.png

Bende pt2'ye alında sandım. Büyük ihtimal önünde yayınlanan magazin programının saatini uzatmışlardır. Dizi için hayırlısı olur umarım. Bu dizinin en kötü sezon sonunu görmesini istiyorum nedense. Keşke aynı şansı Benim Adım Gültepe ve Bana Artık Hicran De dizileri de elde edebilseydi :(

Bence pt2'ye alınsın zaten cumartesi sorun olmaz, hatta reytingi artar bence :) PT1'e de büyük ihtimalle Serçe Sarayı gelir Ocak gibi :X

Pt-2'ye atıldı sandım ben de. Ama yakında atılabilir de tabii. :)

Haftaiçi gibi yapmış Cumartesi'yi de. Keşke direkt PT 2'ye atılsaydı.Çünkü Cumartesi günü PT 1'de kimin ne yapacağı belli olmuyor. Bu zorlu yarıştan kurtulması için PT 2'ye atılması daha iyi olurdu.

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy