- Reaksiyon puanı
- 79,463
- Puanı
- 1,060
Ben istediğimi elde ederim istediğim zaman buna kimse mani olamazHayır dedesine yardım ediyor. Yükümü azaltıyor. Saygılı cocuktur benim evladim@dreamy o yuzden yem etmicem sanabu masumane sözlerini yemez
Ben istediğimi elde ederim istediğim zaman buna kimse mani olamaz
Hiç valla hem kutlama, hem bana göz dik hem de beni korur de... Bi de senin abin benim abin de 😱 :
Bir ufak hediyeyi çok gördünüz adama ayoll versen sana abilik ederdi şuan ileriyide düşünücen
@Çiğdem in nazarı olduğuna inanıyorsan kurşun döktür ?@Çiğdem nazarı insanları boşatmaya devam ediyor@xemrexxx @Forumdash @MasacRE @denizz19 @ozgur2113 @xBUGRAx @dreamy @sokak sanati
Birkaç tane kafaniza sıkmali sizin
İstemez o ırz düşmanının abiliğiniBir ufak hediyeyi çok gördünüz adama ayoll versen sana abilik ederdi şuan ileriyide düşünücen
Birkaç tane kafaniza sıkmali sizin
En sağdaki düşüyor sana;
Bana düşenler Çağatay ve Kıvanç çatlaEn sağdaki düşüyor sana;
Senin gibi dede olmaz olsun utanmıyor musun tüm günahlarını o zavallı çocuğa yüklemeye@dreamy
Benim için tartışmanızı istemiyorum üzülürüm ama sonra.. Forumdash’ın kalbi falan tutar serhatt çok üstüne gitme adamcağızın.Hayır dedesine yardım ediyor. Yükümü azaltıyor. Saygılı cocuktur benim evladim@dreamy o yuzden yem etmicem sanabu masumane sözlerini yemez
Adamcağiz mi?????!!!!!! Sensin adam sen!!!!Benim için tartışmanızı istemiyorum üzülürüm ama sonra.. Forumdash’ın kalbi falan tutar serhatt çok üstüne gitme adamcağızın.
Tamam sinirlenme her şey kontrolüm altında.Adamcağiz mi?????!!!!!! Sensin adam sen!!!!
Nerde o günler tutsa da geberseBenim için tartışmanızı istemiyorum üzülürüm ama sonra.. Forumdash’ın kalbi falan tutar serhatt çok üstüne gitme adamcağızın.
Gün yüzü görmeNerde o günler tutsa da geberse@Forumdash
senin duan kabul olsa gökten...Gün yüzü görme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?