Duymamiştim. Bizim zamanımızda annelerindiCennet DEDELERİN ayakları altındadır bu sözü daha önce duymadın mı ?
Duymamiştim. Bizim zamanımızda annelerindiCennet DEDELERİN ayakları altındadır bu sözü daha önce duymadın mı ?
İnsan gerektiğinde şeytan gerektiğinde melek olmayı bilmeliSenin şeytan oldugunu değiştirmiyor. İlk şeytan secde etmediği için kovulmuştu2.cisi sensin heralde
https://twitter.com/x/status/1126883836091150336
Aaa burası ortalık yer mi yabancı mı var
Forumdash’ın sözünden çıkamam şansına küs.Evladım uyma bu farzını yerine getiren şeytana@serhatt
@ForumdashForumdash’ın sözünden çıkamam şansına küs.
Biz insanlarda omurga var değişemiyoruzİnsan gerektiğinde şeytan gerektiğinde melek olmayı bilmeli
EvladııııııımmmmmForumdash’ın sözünden çıkamam şansına küs.
O da senin talihsizliğin şekerimBiz insanlarda omurga var değişemiyoruz
Evladııııııımmmmm
Sonunda ben de şu Ender Argun videolarından nasibimi aldım ya ölsem de gam yemem.
ama ama am aO da senin talihsizliğin şekerim
Evet an itibariyle masumiyetini kaybettin ve benim entrikalarıma bulaştınSonunda ben de şu Ender Argun videolarından nasibimi aldım ya ölsem de gam yemem.
Biz insanlarda omurga var değişemiyoruz
Evladııııııımmmmm
Bacıma özelden mesaj atan herif benimde profilimi röntgenlemiş, gözetleniyoruz 😱 Birisi sistemli olarak uğraşıyor bizimle, kesin @xemrexxx in işleri
Ekli dosyayı görüntüle 69379
@Çiğdem
@Forumdash @MasacRE @denizz19 @xBUGRAx @dreamy @mrt-06 @DarkLegenD @ozgur2113
Bacıma özelden mesaj atan herif benimde profilimi röntgenlemiş, gözetleniyoruz 😱 Birisi sistemli olarak uğraşıyor bizimle, kesin @xemrexxx in işleri
@Çiğdem
@serhatt Kendi derdine yansın benim abilerim aşiret gibi çoktan müdahale etmişler @Forumdash @Harunnn60Senin kırıklarındandır.
Sana acımama su testisi su yolunda kırıldı derizBacıma özelden mesaj atan herif benimde profilimi röntgenlemiş, gözetleniyoruz 😱 Birisi sistemli olarak uğraşıyor bizimle, kesin @xemrexxx in işleri
@Çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?