Birazdan başlarim izlemeye 3-5 dakka sorun etmem de sadece bu gece hepsini bitirebiliriyim diye düşündümSon 3 dakika boş jenerik. Ortalama 27 dakika falan ilk bölüm uzun sadece. Zaten herkes söylemiş bunu
Birazdan başlarim izlemeye 3-5 dakka sorun etmem de sadece bu gece hepsini bitirebiliriyim diye düşündümSon 3 dakika boş jenerik. Ortalama 27 dakika falan ilk bölüm uzun sadece. Zaten herkes söylemiş bunu
Birazdan başlarim izlemeye 3-5 dakka sorun etmem de sadece bu gece hepsini bitirebiliriyim diye düşündüm
Diziyi bitirdim. Fikrim değişmedi. Konu güzel ama olay döngüsü beni sarmadı pek. Romantik komedi oluşu ve süre kısaliği ve bir parça da oyunculuk sayesinde henüz bitirebildim.S01 - B01-02
Tadımız kaçmasın diye herşeyi spoilera ekleyeyim
Dizi Black Mirrorun sansasyon yaratan bölümlerini almiş devamı niteliğinde sunmuşlar. Ölen bir insanın ruhunun başka bi yere yuklenmesi, insanlarin statüsünün puanlarla verilmesi olayı gibi.
Romantik komediyle süslemişler. Çok kötü değil ama iyi de değilBi kaç fikir benim de hoşuma gitti. Bazı fikirler de günümüzde yapıldı zatenMesela kullanılan arabalar. Otonom sürüş keyfisi olsun, arabalarin modellemeleri olsunKartuşla yemek yemek mi
Dizide sevdiğim tek şey günümüz popüler şarkılarin sevilmesiSıkıldıysan bölümde çaldiği anda bi dikkatini çekiyor
7/10
Diziyi bitirdim. Fikrim değişmedi. Konu güzel ama olay döngüsü beni sarmadı pek. Romantik komedi oluşu ve süre kısaliği ve bir parça da oyunculuk sayesinde henüz bitirebildim.
Final bölümü gayet güzeldi. İgrid seviyorum seni ve saçmalıklarini
Final bölümü cidden iyiydi. Çok büyük saçmalık oldu ama oradan kurtuluş bulunacak bence.
igridciğim intihar etmiş dimi
Nora gidip geldiğine göre İgridin de meleği gider oraya heralde
Turkcell olsa kaça kakalardı acabaAynen öyle olmuş.
Yalnız 1Mlik paketi bulma olayına ne diyorsun. Adamlar resmen dalga geçmiş doğal düzen ile. Zengin daha zengin
Turkcell olsa kaça kakalardı acabaJustinTimberlakein de benzer bi filmi vardi. İnsanlar para yerine hayatındaki zamanlardan birbirlerine transfer ediyorlardi
Orada bile işinlanma bulunmamiş dahaAçana o dünyaya yetişebilir miyiz.
Orada bile işinlanma bulunmamiş dahaÖlüm sebebi trafik kazasıyken senin bunlari acaba olarak düşünmen
Sanal gerçekliği gördük birbirlerini hissetmeleri içinIşınlanmaya gerek yok ki? Sanal gerçeklik ışınlanma gibi olmuş zaten. İki evren arasında istedikleri gibi görünüyorlar
Trafik olayını bilemedim. Sanırım otomotiv sektörü çökmesin diye saklıyorlar
Bu akşam kalan 3 bölümü de bitirecem sezon finalini aşırı merak ediyorumHak ettiği değeri görmeyen bu diziye hak ettiği değeri veren birilerini görmek harika.@xdragxx
Kesinlikle öyle. Bu tip hayal gücünü körükleyen, gelecekte olabilecekler için öngörüde bulunan diziler çok nadir bulunuyor. Çoğunluk bunun değerini bilmek yerine kendi hayalindeki gibi olmayan yerlerini yermeyi tercih ediyor.Bu akşam kalan 3 bölümü de bitirecem sezon finalini aşırı merak ediyorum
İnsanları anlamak güç. Bu tarz yakın geleceği betimleyen ve hayal gücünü canlandıran diziler çok az. Türünün en başarılı örneklerinden birine Imdb'e 40.000 kişinin oy kullanması ve 8 puan alması bence olmamış.
Bu tarz eleştirilere ben de anlam veremiyorumKesinlikle öyle. Bu tip hayal gücünü körükleyen, gelecekte olabilecekler için öngörüde bulunan diziler çok nadir bulunuyor. Çoğunluk bunun değerini bilmek yerine kendi hayalindeki gibi olmayan yerlerini yermeyi tercih ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?