'Unutma Beni' Yeni Sezonda Show TV'de!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
thumbnail_1403617467.jpg

Yapımcılığını Focus Film'in üstlendiği ve 1000'i aşkın bölümdür Fox ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen günlük dizi "Unutma Beni" Show TV'ye transfer oldu!

Yapımcılığını Nilgün Sağyaşar'ın üstlendiği ve başrollerinde Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Berivan Edebali, Olcay Kavuzlu, Elif Şanlı, Füsun Günuğur ve Kurtuluş Şakirağaoğlu'nun rol aldığı 6 sezondur ilgiyle izlenen "Unutma Beni" dizisi yeni sezonda hafta içi her gün aynı saatte 14.45'te Show TV ekranlarında olacak!

Focus Film'in Fox'ta ekrana gelen bir diğer dizisi Deniz Yıldızı ise geçtiğimiz haftalarda aynı kararla Star TV'ye transfer olmuştu.

Fox TV'de günlük diziler bitmiş oldu böylece. Show TV'den iyi bir hamle. :)

Bu hangisiydi?Benim kafam karıştı,kaç tane günlük dizi var Fox TV'de (b)
3. Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Çocuklar Duymasın. 2'si transfer oldu, Çocuklar Duymasın'da bitti yani son bölümleri yayınlanıyor diyelim. :)

Show bu sefer iyi bir transfer gerçekleştirdi bence. Hayırlı olsun. :)

3. Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Çocuklar Duymasın. 2'si transfer oldu, Çocuklar Duymasın'da bitti yani son bölümleri yayınlanıyor diyelim. :)

Show bu sefer iyi bir transfer gerçekleştirdi bence. Hayırlı olsun. :)
Deniz Yıldızı'nın final yaptığına dair haberler çıktı,Star TV'ye geçiceği kesin mi?

Deniz Yıldızı'nın final yaptığına dair haberler çıktı,Star TV'ye geçiceği kesin mi?
Deniz Yıldızı hakkında bir fikrim yok ama Star'da devam eder diye düşünüyorum. Unutma Beni ile ilgili haberler daha önce çıkmıştı zaten ama kesinliğini bekledim bu sefer transferin. :)

Hem Fox hemde Show için iyi oldu bence. Esra Erol yeni sezonda 15.30'da yayınlanır bu sezona göre daha iyi gider. Unutma Beni'de Show'u ayakta tutar