'Unutma Beni' Yeni Sezonda da FOX'ta!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
thumbnail_1401620691.jpg

FOX'un rekortmen günlük dizisi 'Unutma Beni'nin Show TV'ye transfer olduğu iddia edilmişti ancak dizi yeni sezonda da FOX'ta ekranlara gelecek.

Dizinin yapım şirketi resmi Twitter hesabından transfer haberlerini yalanladı.

Baş rollerinde Didem Özkavuçu, Osman Karakoç, Berivan Edebali, Olcay Kavuzlu, Elif Şanlı, Füsun Günuğur ve Kurtuluş Şakirağaoğlu'nun yer aldığı Unutma Beni 7. sezonuyla Eylül'de FOX'ta!

İşte Focus Film'in paylaştığı o tweet:

Dizi benim için bitmiştir :A Deniz Yıldızıdamı Fox'da yoksa Stardamı ?

Öff ne saçmalık hergün bir haber açıyorsunuz ve yalan çıkıyor vallaha pes artık !!

özellikle de fox un dizileri hakkında bissürü transfer dedikoduları çıktı ve malum hepsi fos çıktı . demek ki fox dizi anlamında doğru yolda ilerliyor :)

Bir haber daha başarıyla yalanlandı. :A Gerçi bu haberler FOX'un başarısını gösteriyor. 😉

İyi olmuş Fox için bu diziyi de kaybetselerdi sıkıntı olabilirdi..

Fox bu sezon başlamadan piyasadan çekilecekti, buna gore bi çok dizi için yeni sezon anlaşmasi yapilmadi, ama aniden bu karardan vazgeçildi, Karagulun kalmasininda etkisi var bu işte.
bu transfer haberleride bu yuzden yapildi, Kaynaksa Hurriyet.

Fox TV için iyi gelişmede ben şahsen Fox TV de olmasını istemiyorum. Reklam baya veriyor:(

bi karar verin ??:F

bu arada forumda yalan-yanlış transfer haberlerini de yapanlar yapmasınlar artık.. :)))))