Tipe bağlıOrganlarının ölçü süne bağlı bence sevgin
Tipe bağlıOrganlarının ölçü süne bağlı bence sevgin
Yahu ben adamla özelden görüşüyorum işi bağlayayım diye siz eTV'ye vebalı muamelesi yapıyorsunuz kırdınız beni.Kalbe çevirdim
Galiba da geçmişimde öyle bişey yok
Keremcemi yap biz @Forumdash ile Keremcemden bahsediyorduk alamancı kendi üstüne almıs hakkımda ne konusuyorsunuz diyorduÇabuk değiştir, çevrem gereği sarışınlardan nefret ediyorum. Esmer birini bul bari.
Hala geç değil. Bizi bir dene beğenmezsen tekrar YS'ye transfer ol.@Aserat suçlular çiğdem ve faruktur
Başrollerim öyle istediBizim görüşmeler daha bitmemişti ama.
@pompy reyiz vebalı mı bee:Yahu ben adamla özelden görüşüyorum işi bağlayayım diye siz eTV'ye vebalı muamelesi yapıyorsunuz kırdınız beni.
@Çiğdem eTV'nin %10 ortağıydı ama başka kanallara çalışıyor kabul etmiyorum.Başrollerim öyle istedi
@Forumdash Partneri @serhatt olucak boynuzdan baska birşery beklmemek lazımBoynuz iması mı yapıyor sana acaba
Ne kadrosu be bir tek @mesmeso61 var onun da yeni sezonda durumu belli değil. Memlekete gideceğim kanal boş kalacak bir bildiğim var herhalde.
Yok benimiki zeki ve karakter sahibi biri olsun. İsmi kerem olmak zorunda değil.Keremcemi yap biz @Forumdash ile Keremcemden bahsediyorduk alamancı kendi üstüne almıs hakkımda ne konusuyorsunuz diyordu@xemrexxx
Parlak takımın yok mu?? oradaki kişiler yeterNe kadrosu be bir tek @mesmeso61 var onun da yeni sezonda durumu belli değil. Memlekete gideceğim kanal boş kalacak bir bildiğim var herhalde.
Sizin özel odanızı ne bilelim biz kameramı koyduk bee @xemrexxxYahu ben adamla özelden görüşüyorum işi bağlayayım diye siz eTV'ye vebalı muamelesi yapıyorsunuz kırdınız beni.
Gerçekten çok istemiştim ve tüm imkanları seferber edecektik. Şu an belli olmuyor olabilir ama ciddiye alınmadığım için üzüldüm.
Paralarınızı sömürcem
Dizi lazım bize dizi. Pompy'de dizinin alası var zaten bize lazımdı.Parlak takımın yok mu?? oradaki kişiler yeterHepsi birer program yapsa çüşlük reyting alıyorsun
@xBUGRAx sana yemek programı yaparGerçekten çok istemiştim ve tüm imkanları seferber edecektik. Şu an belli olmuyor olabilir ama ciddiye alınmadığım için üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?