Sana tokadi basmış onu anladımayol dediklerinden bişey anladın mı ki beni kapak ettiğini söylüyon yalancı
Sana tokadi basmış onu anladımayol dediklerinden bişey anladın mı ki beni kapak ettiğini söylüyon yalancı
Resmen kapak etmişsin Serhat arsizini reyiz
ayol dediklerinden bişey anladın mı ki beni kapak ettiğini söylüyon yalancı
Yabancıların kültüründen bahsediyor ama @serhatt daha türk kültürünü bilmiyor onu nasıl anlasın ayollSana tokadi basmış onu anladım
bi halt anladığın yokSana tokadi basmış onu anladım
Yabancıların kültüründen bahsediyor ama @serhatt daha türk kültürünü bilmiyor onu nasıl anlasın ayoll
Yabancıların kültüründen bahsediyor ama @serhatt daha türk kültürünü bilmiyor onu nasıl anlasın ayoll
Dizide @kerem in partneri @Harunnn60 a hediye edecegi don bu olacak 'bi halt anladığın yok
@pompy ile birlikte önce @serhatt a sonra @Harunnn60 a yüklendiniz sizin iş birliğinizi kaldıramaz forumDizide @kerem in partneri @Harunnn60 a hediye edecegi don bu olacak 'ay hikaye yalida geciyor entrika bol versace sponsor resmen AB de 32reyting alicaz@xBUGRAx @ozgur2113 @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @dreamy @turkuazz @vadikızı @Forumdash @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 70096
Bende pembesini isterimDizide @kerem in partneri @Harunnn60 a hediye edecegi don bu olacak 'ay hikaye yalida geciyor entrika bol versace sponsor resmen AB de 32reyting alicaz@xBUGRAx @ozgur2113 @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @dreamy @turkuazz @vadikızı @Forumdash @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 70096
Forum başına çöksün inşallah@pompy ile birlikte önce @serhatt a sonra @Harunnn60 a yüklendiniz sizin iş birliğinizi kaldıramaz forum@Forumdash @dreamy
@pompy ile birlikte önce @serhatt a sonra @Harunnn60 a yüklendiniz sizin iş birliğinizi kaldıramaz forum@Forumdash @dreamy
Serhat ve @Forumdash aşki nasıl basladi diyenlere görselli anlatıyoruzForum başına çöksün inşallah
@Forumdash bugün veda etmeye gelecekti adamın gözü açık gidecekSerhat ve @Forumdash aşki nasıl basladi diyenlere görselli anlatıyoruz@Harunnn60 @mrt-06 @Aserat @MasacRE @Sherlock @Yiğitt @cookies @Dosi @vadikızı @ozmoturk @turkuazz @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 70109
Keremin sana aldığı dona. Yorum yapmamışsın . SsZiyatretçi olarak bakar@Forumdash
Serhat ve @Forumdash aşki nasıl basladi diyenlere görselli anlatıyoruz@Harunnn60 @mrt-06 @Aserat @MasacRE @Sherlock @Yiğitt @cookies @Dosi @vadikızı @ozmoturk @turkuazz @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 70109
Bu üvey anan artık ??????
Böyle üvey anaya can kurbanBu üvey anan artık ??????
Sana zulüm edecek ??Böyle üvey anaya can kurban
ZOR EDER !Sana zulüm edecek ??
Ziyatretçi olarak bakar@Forumdash
@Forumdash tanınmamak için kılık değiştirerek kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?