- Reaksiyon puanı
- 2,354
- Puanı
- 809
UMUTSUZ
FavoriForumum
KIZLARI
2.Bölüm
3 gün sonra..
1. SAHNE | DIZI KOLIK VE NURI NISA | EV | GÜN
dizi kolik odasinda oturmaktadir, camdan sokakta yürüyen insanlara bakmaktadir ve hayal kurmaktadir. Alzheimer olan anneannesi Nuri Nisa (Nuniş) dizi kolik'I kahvaltiya çagirir.
NURI NISA: dizi kolik? Dalmissin yine.. Ne düsünüyorsun böyle?
DIZI KOLIK: Hiç. Hayal kuruyorum sadece.. Gerçeklesemeyen hayaller..
NURI NISA: Bak sen.. Neymis bu gerçeklesmeyen veya bir türlü gerçeklestiremeyen hayallerin?
DIZI KOLIK: Zengin olsam. Bir model olsam.. Sana güzel bir ev alirim, dayar döserim.
NURI NISA: Istemem. Ben evimden memnunum.
DIZI KOLIK: Sonrada seni Avrupa'ya götürüp gezdiririm diye hayal ediyorum..
NURI NISA: Evladim, otur oturdugun yerde. Parani çarçur etme.
DIZI KOLIK: Hayalde kurdurtmuyorsun insana.
NURI NISA: Güzel yavrum, pirlantam benim.. Sen parani biriktir, gelecegini garanti altina al.. Ben bugün varim, yarin yokum..
DIZI KOLIK: Allah korusun, ben sensiz ne yaparim..
NURI NISA: Hayat bu kizim. Hiç belli olmaz.. Yolcudur abbas bağlasan durmaz.. Herzaman yaninda olmayabilirim. Senin güvencen olsun, ayaklarin üstünde durmayi ögren. Gözüm arkada kalmasin. Musluk akarken kovani doldur.
DIZI KOLIK: Haklisin anneannecegim..
dizi kolik ve Nuri Nisa birbirine sarilirlar..
2. SAHNE | POLYANNA ~, PRIMAVERA VE BESALET | UMUTSUZ FAVORIFORUMUM SOKAGI | GÜN
Polyanna ~ ve primavera sokakta yürümektedirler. BesaleT'i görürler ve çok heyecanlanirlar.. Polyanna ~ gögüs dekoltesini açar ve hemen çantasindan parfümü alip sıkar..
POLYANNA ~: Aa, merhaba! Biz tanismamistik sanirim. Benim adim Polyanna ~.
Polyanna ~ elini BesaleT'e uzatir..
PRIMAVERA: Benim adim da primavera.. Bana primcan derler..
BESALET: Tanistigima memnun oldum. Benim adim BesaleT. Izmir'den geliyorum. 3 arkadasimla geldim; destere, Orcun_22 ve xemrexxx. Bundan sonra bu sokakta hayatimizi geçirecegiz umarim..
POLYANNA ~: Ayy, yemin et! Bak ne diyecegim, bu aksam sen senin arkadaslarini topla bende bizimkileri toplayayim ve her Cumartesi gittigim bar'a gidip eglenelim. Ne dersin?
BESALET: Hayir demem.
POLYANNA ~: Peki o zaman. Bu aksam 23:00'te sokagin sonunda bulusalim.
BESALET: Bana uyar, görüsürüz o halde..
POLYANNA ~: Görüsürüz..
primavera gözlerini BesaleT'ten alamaz..
POLYANNA ~: Kizim, çocugun içine girseydin bari.. Yürü hadi..
PRIMAVERA: Ne yapayim. Çok yakisikli.. Gözleriyle, fizigiyle. Ayakkabilari Off-Sayt olsa bile, gözleri yakiyor..
POLYANNA ~: Allahim, sen bana sabir, arkadasim Primavera'ya da akil ver yarabbim..
3. SAHNE | AFORIZMA VE SOUTHERN | *DREAM* EV | AKSAM
Aforizma ve Southern *Dream*'in evinde son esyalari toplamaktadirlar..
SOUTHERN: Ah *Dream* ah.. Birakip gittin bizleri..
AFORIZMA: Seni çok özleyecegiz *Dream*..
SOUTHERN: Allahim siz büyüksünüz.. *Dream*'e bu kötülügü, bu ölümü yasatan her kimse elleri kirilsin insallah!
Aforizma yerde *Dream*'in k üpesini alir.. Koltuklarin altinda bir kolye bulur.. Bu bir erkek kolyesine benzer..
AFORIZMA: Southern, bak ne buldum!
SOUTHERN: Ne buldun?
AFORIZMA: Koltugun altinda bir kolye buldum..
Kolyenin içinde bu yazilidir: Ölüm, bazen ceza, bazen bir armağan, çoğu zaman da bir lütuftur.
2.BÖLÜM SONU
Son düzenleme: