"Umutsuz FavoriForumum Kızları" 2.Bölüm - 25 Mayıs 2012 | Yeni Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

"Umutsuz FavoriForumum Kızları" 2.Bölüm - 25 Mayıs 2012 | Yeni Bölüm

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

Oy: 1 4.8%
  • 6

Oy: 4 19.0%
  • 7

Oy: 1 4.8%
  • 8

Oy: 5 23.8%
  • 9

Oy: 3 14.3%
  • 10

Oy: 7 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809

UMUTSUZ
FavoriForumum

KIZLARI

2.Bölüm

3 gün sonra..

1. SAHNE | DIZI KOLIK VE NURI NISA | EV | GÜN

dizi kolik odasinda oturmaktadir, camdan sokakta yürüyen insanlara bakmaktadir ve hayal kurmaktadir. Alzheimer olan anneannesi Nuri Nisa (Nuni
ş) dizi kolik'I kahvaltiya çagirir.

NURI NISA: dizi kolik? Dalmissin yine.. Ne düsünüyorsun böyle?
DIZI KOLIK: Hiç. Hayal kuruyorum sadece.. Gerçeklesemeyen hayaller..
NURI NISA: Bak sen.. Neymis bu gerçeklesmeyen veya bir türlü gerçeklestiremeyen hayallerin?

DIZI KOLIK: Zengin olsam. Bir model olsam.. Sana güzel bir ev alirim, dayar döserim.
NURI NISA: Istemem. Ben evimden memnunum.
DIZI KOLIK: Sonrada seni Avrupa'ya götürüp gezdiririm diye hayal ediyorum..
NURI NISA: Evladim, otur oturdugun yerde. Parani çarçur etme.
DIZI KOLIK: Hayalde kurdurtmuyorsun insana.
NURI NISA: Güzel yavrum, pirlantam benim..
Sen parani biriktir, gelecegini garanti altina al.. Ben bugün varim, yarin yokum..
DIZI KOLIK: Allah korusun, ben sensiz ne yaparim..
NURI NISA: Hayat bu kizim. Hiç belli olmaz.. Yolcudur abbas bağlasan durmaz.. Herzaman yaninda olmayabilirim. Senin güvencen olsun, ayaklarin üstünde durmayi ögren. Gözüm arkada kalmasin. Musluk akarken kovani doldur.
DIZI KOLIK: Haklisin anneannecegim..

dizi kolik ve Nuri Nisa birbirine sarilirlar..

2. SAHNE | POLYANNA ~, PRIMAVERA VE BESALET | UMUTSUZ FAVORIFORUMUM SOKAGI | GÜN
Polyanna ~ ve primavera sokakta yürümektedirler. BesaleT'i görürler ve çok heyecanlanirlar.. Polyanna ~ gögüs dekoltesini açar ve hemen çantasindan parfümü alip s
ıkar..

POLYANNA ~: Aa, merhaba! Biz tanismamistik sanirim. Benim adim Polyanna ~.

Polyanna ~ elini BesaleT'e uzatir..

PRIMAVERA: Benim adim da primavera.. Bana primcan derler..
BESALET: Tanistigima memnun oldum. Benim adim BesaleT. Izmir'den geliyorum. 3 arkadasimla geldim; destere, Orcun_22 ve xemrexxx. Bundan sonra bu sokakta hayatimizi geçirecegiz umarim..
POLYANNA ~: Ayy, yemin et! Bak ne diyecegim, bu aksam sen senin arkadaslarini topla bende bizimkileri toplayayim ve her Cumartesi gittigim bar'a gidip eglenelim. Ne dersin?
BESALET: Hayir demem.
POLYANNA ~: Peki o zaman. Bu aksam 23:00'te sokagin sonunda bulusalim.
BESALET: Bana uyar, görüsürüz o halde..
POLYANNA ~: Görüsürüz..

primavera gözlerini BesaleT'ten alamaz..

POLYANNA ~: Kizim, çocugun içine girseydin bari.. Yürü hadi..
PRIMAVERA: Ne yapayim. Çok yakisikli.. Gözleriyle, fizigiyle. Ayakkabilari Off-Sayt olsa bile, gözleri yakiyor..

POLYANNA ~: Allahim, sen bana sabir, arkadasim Primavera'ya da akil ver yarabbim..

3. SAHNE | AFORIZMA VE SOUTHERN | *DREAM* EV | AKSAM
Aforizma ve Southern *Dream*'in evinde son esyalari toplamaktadirlar..

SOUTHERN: Ah *Dream* ah.. Birakip gittin bizleri..
AFORIZMA: Seni çok özleyecegiz *Dream*..
SOUTHERN: Allahim siz büyüksünüz.. *Dream*'e bu kötülügü, bu ölümü yasatan her kimse elleri kirilsin insallah!

Aforizma yerde *Dream*'in k üpesini alir.. Koltuklarin altinda bir kolye bulur.. Bu bir erkek kolyesine benzer..

AFORIZMA: Southern, bak ne buldum!
SOUTHERN: Ne buldun?
AFORIZMA: Koltugun altinda bir kolye buldum..

Kolyenin içinde bu yazilidir:
Ölüm, bazen ceza, bazen bir armağan, çoğu zaman da bir lütuftur.

2.BÖLÜM SONU

Son düzenleme:
çok çok güzel olmuş tebriler fks 14

poli işi fazla abartmış besaleti görünce gögüs dekoltesine parfüm sıkmakta neyin nesi görgüsüz kız 😀d

PRIMAVERA: Benim adim da primavera.. Bana primcan derler..😀d

primcanda besalete hayran kalmış gidişat kötü besaletin arkadaşları sinek avlayacak gibi bence besaleti çıkar diziden :)))))))))))

tabiki 10 puan ..

çok çok güzel olmuş tebriler fks 14

poli işi fazla abartmış besaleti görünce gögüs dekoltesine parfüm sıkmakta neyin nesi görgüsüz kız 😀d

PRIMAVERA: Benim adim da primavera.. Bana primcan derler..😀d

primcanda besalete hayran kalmış gidişat kötü besaletin arkadaşları sinek avlayacak gibi bence besaleti çıkar diziden :)))))))))))

tabiki 10 puan ..

Begendigin için çok teşekkürler destere...

Arkadaşlara katılıyorum ilk 2 sahne çok hoş sonu biraz sıkıcı gibi, 9 verdim :)

Begendigin için çok teşekkürler destere...

dur daha öyle kolay kurtulmak yok ufak bir eleştirim var onuda yazayım rahat deyim :)))))))))

NURI NISA: Hayat bu kizim. Hiç belli olmaz.. Yolcudur abbas bağlasan durmaz..(bu cümlede yolcudur abbas bağlasan durmaz lafı söyleyen kadına hiç yakışmıyor sevecen ve sevgi dolu sözcüklerin arasında bu söz kaba kaçmış cümlenin akışını bozuyor )

Arkadaşlara katılıyorum ilk 2 sahne çok hoş sonu biraz sıkıcı gibi, 9 verdim :)

Tesekkürler.. Bu bölümde tüm karakterleri barindirmak için böyle bir son sahne yazildi ama ilerleyen bölümlerün son sahneleri daha güzel olacaktir. Ankette oy kullanmayi unutmussun sanirim.

@destere Elestirin için tesekkürler. Katiliyorum dedigine.

"Primcan" a baya güldüm, Kolye nin icinde yazan etkileyici, Polyanna nin gögüs dekoltesini felan acmasi baya komik olmus iyi bir tiyatro oyunu olurdu herhalde :)