Umutsuz Ev Kadınları'nın saati değişti!

izin alamadiklarını biliyorum. yalnız herkes o dizinin gosıp i taklit ettiğini biliyordu. zaten karakterlere baktıgınızda orijinaliyle çok yakın ufak değişiklikler vardı. zaten diğer çakma dizilerde bire bir aynı değil

Eger izin verilmediyse coktan dava edilmisti dizi izlemeden ayni deme. Eger ayni olsaydi izin verilmezdi

Eger izin verilmediyse coktan dava edilmisti dizi izlemeden ayni deme. Eger ayni olsaydi izin verilmezdi

Allah aşkına ben ne zaman aynı dedim. izin alınmadı tabiki bire bir aynı olmayacak . ben çakmasi dedim cakmalar asla orjınalı gibi olamaz zaten :)))))))

küçük sırlar hiçbir zaman gossip girl deki entrkika ve macera tadını veremedi o yüzden yayından kalktı:D

küçük sırlar hiçbir zaman gossip girl deki entrkika ve macera tadını veremedi o yüzden yayından kalktı:D

Yayindan kalkmadi 55.bolumde final yapti. Bence cok uygun bir zaman daha fazla tadi kacacakti. Entika ve macera vardi dizide ama okul zamani daha bir baska ve guzeldi. Universite de oyle. Ama sonra bir az enteika azaldi. Ama unutma yayindan kalkmadi final yapti

- - - Ekleme - - -

Allah aşkına ben ne zaman aynı dedim. izin alınmadı tabiki bire bir aynı olmayacak . ben çakmasi dedim cakmalar asla orjınalı gibi olamaz zaten :)))))))

Çakma da degil benzer de o zaman

Yayindan kalkmadi 55.bolumde final yapti. Bence cok uygun bir zaman daha fazla tadi kacacakti. Entika ve macera vardi dizide ama okul zamani daha bir baska ve guzeldi. Universite de oyle. Ama sonra bir az enteika azaldi. Ama unutma yayindan kalkmadi final yapti

- - - Ekleme - - -

Çakma da degil benzer de o zaman
abd deki bile 100 bölümü geçti bizimkilerdeki yavaşlıklar 200 bölüm sürerdi ama tutmadı

Çünki, RTUK okula izin vermedi. Okul falan Gossip Girle benziyordu ama etek boyu yuzunden apar topar mezun ettiler sonra senaryo bir az degisti
baştan kaybettiler ana karakter su(serena)yeteri kadar güzel ve kurnaz değildi mimik yapamıyordu sadece ayşegül-çet olayı iyiydi kalan kısım tutmadı

3 haftadir pazar günleri yaptigim yorumlarda bu dizinin önümüzdeki sezon PT2 ye alinacagini yazmistim Kanal D elini cabuk tuttu ve aldi