Haluk'a hakaret etti diye ceza veriliyor ama Haluk'u kışkırtanlara ceza yok. Yanlısın Furkan.
Burada insan ayrimciligi yapilmaz bir kere.
Kiskirtma göremiyor? Kiskirtanlar olursa, onlara da verilir elbette ceza!
Bu sene Survivor zaten çok farklı bir boyut kazandı zaten. Yani yani yabancı ülkelerdeki gibi bir kalite anlayışı içine girdi. Eğer bu kadar kaliteli bir yarışma programı olmasa ratingleri o kadar yüksek olmazdı.Bu sizin düşünceniz bir şey söyleyemeyeceğim. Ama Survivor PTde haftada 3 gün çok. Başka saatte isterse her gün yayınlansın.
foxa gecer haluk kesin ole der
@Fks14 Haluk Survivor'ın Fox'a geçeceğine dair hiçbir şey söylememişken yukarıdaki gibi bir yorumun yapılması kışkırtma değil de nedir??
evet bunlar hep böyle zaten , takma Lordly@Fks14 Haluk Survivor'ın Fox'a geçeceğine dair hiçbir şey söylememişken yukarıdaki gibi bir yorumun yapılması kışkırtma değil de nedir??
Bence apaçık bir kışkırtmadır. Kışkırtma değilse de "dalga geçme"dir. Konunun fox'la alakası yokkken neden Survivor'ın Fox'a geçmesi ortaya atılıyor ki? Üstelik Haluk'a laf söylenerek konu çekiliyor. Neyse modlar ve admin hep canlarının istediğini görüyor(!) 😛
İşim yok da ben seni beklerim. 😛
çakma dizilerin kaderi bu . yabancı dizilerde uyarlama dizilerin bir sene gittiğini görmedim. ilk başta yabancı dizinin reklamıyla süper gider sonra yavaş yavaş düşer küçük sırlar gibi yokları oynar. bu dizinin kaderini başladıgı zamandan belliydi
Bilip bilmeden konuşmak ne kadar kolay. Küçük Sırlar çakma falan değil. Gossip Girl dizisini izlemedin herhalde. En azından haberler çıktı ki, Küçük Sırlar Gossip Girlden izin aldı ve izin verilmeyince başka türlü çektiler. Gossip Girl ile alakası yok. eğer Gossip Girl gibi olsaydı hala devam ederdiçakma dizilerin kaderi bu . yabancı dizilerde uyarlama dizilerin bir sene gittiğini görmedim. ilk başta yabancı dizinin reklamıyla süper gider sonra yavaş yavaş düşer küçük sırlar gibi yokları oynar. bu dizinin kaderini başladıgı zamandan belliydi
Ama Gossip Girle çok benziyordu. Ben Gossip Girlide takip ediyordum.
Bilip bilmeden konuşmak ne kadar kolay. Küçük Sırlar çakma falan değil. Gossip Girl dizisini izlemedin herhalde. En azından haberler çıktı ki, Küçük Sırlar Gossip Girlden izin aldı ve izin verilmeyince başka türlü çektiler. Gossip Girl ile alakası yok. eğer Gossip Girl gibi olsaydı hala devam ederdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?