Umutsuz Ev Kadınları Salı Günü Yayınlanacak !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizi kredisini çabuk tüketti bence, pazar günleri zirveye oynayan yapım 2. sezonunda PT--2'ye atıldı...

Geçen sezon gibi senaryo sıkıntısı yaşarsa işi zor... Reyting sıralamasında ilk 3'de yer alması lazım ki Kanal D'yi memnun etsin, aksi takdirde kanal, o saate dizinin yayınlanmasına fazla müsade etmez...

Bence 3 ü geçemez

sen dua et umutsuz ev kadınlarına denk geliyo diye, belki bir kaç gıdım yükseltir reytinglerini yoksa öbgzk nin karşısında ezile ezile bi hal olucaktı
Ya ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Ben reytinginde değilim ki...Benim dediğim adamın yaptiği çirkeflik.Ayrıca Son Yaz daha yeni bir proje.OBGZ kendi halıne acısın zamanın PT1 ve PT2'yi tek günde sırtlarken artık PT2'yi sırtlayacak birini ariyor.

o zaman salının atv yükünü anca 5 dizi sırtlarsa kendine gelir

Son Yazla ne alakasi var anlamadim. Fatih Aksoy ile Hazal kavgali ayrilmadi ki. Ayrica Son Yaz 20.00, UEK 22.30. Son Yazi izleyenler vazgecti zaten diziden vazgececekleri kadar

Son Yazla ne alakasi var anlamadim. Fatih Aksoy ile Hazal kavgali ayrilmadi ki. Ayrica Son Yaz 20.00, UEK 22.30. Son Yazi izleyenler vazgecti zaten diziden vazgececekleri kadar

Dizinin sadece 1 bölümü yayinlandi daha.. Genis kitle ilk 3-4 bölümlerde olusur genellikle..

@revan senin sorunun cvbı 2.sayfada en baştaki yorum

Ne demek istediğimi 10 Ekim sabah en geç 11:00'de görürsünüz.

Dizinin sadece 1 bölümü yayinlandi daha.. Genis kitle ilk 3-4 bölümlerde olusur genellikle..
Veda için böyle demiyordu
Son Yaza gelince ilk bölümden izleyici vazgeçti oluyor Allahım ya

Moderatörün son düzenlenenleri:
Demekki ÖBGZK nin özeti kisa tutulacak

- - - Ekleme - - -

Ve bir Kanalin bir dizi yi güclü bir dizinin arkasina koymasi o diziye güvenmedigini gösterir bence

Demekki ÖBGZK nin özeti kisa tutulacak

- - - Ekleme - - -

Ve bir Kanalin bir dizi yi güclü bir dizinin arkasina koymasi o diziye güvenmedigini gösterir bence
Pazar günleri iyi gidebilirdi çok yanlış bir hamle olsa da ÖBGZK nin arkasında fena gitmez

bence bu dizi umutsuz vaka. ilk yayınlandıgında yer yerinden oynadı. o zamanda dedim. uyarlama diziler ilk başta orjınalının gazıyla coşar ama sonra tahtalı koyu boylar
))))

bence bu dizi umutsuz vaka. ilk yayınlandıgında yer yerinden oynadı. o zamanda dedim. uyarlama diziler ilk başta orjınalının gazıyla coşar ama sonra tahtalı koyu boylar
))))

yinede 1 yıl boyu iyi gitti yani zarar etmediler diziden ..

Med yapım zarar etmezde, Kanal D ilerde zarar edebilir.

uek yaklaşık 4 ay zirvedeydi o arada topladığı kadar toplamıştır reklam geliri yani kanalD de kaybetmedi ..

ama dediğin gibi devam ederse zarar edebilir..

med yapım hem kanal d den hem araplardan parayı vuruyor bayağı bir paraya satmis songül oden oynadı diye. yoksa med yapım ne zaman dizisinin arkasında durmuş
))))