Uçurum Salı günleri çok iyi reytingler alıyor...
Aynen. Özellikle A/B..
Uçurum Salı günleri çok iyi reytingler alıyor...
Ya ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Ben reytinginde değilim ki...Benim dediğim adamın yaptiği çirkeflik.Ayrıca Son Yaz daha yeni bir proje.OBGZ kendi halıne acısın zamanın PT1 ve PT2'yi tek günde sırtlarken artık PT2'yi sırtlayacak birini ariyor.sen dua et umutsuz ev kadınlarına denk geliyo diye, belki bir kaç gıdım yükseltir reytinglerini yoksa öbgzk nin karşısında ezile ezile bi hal olucaktı
Ya ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Ben reytinginde değilim ki...Benim dediğim adamın yaptiği çirkeflik.Ayrıca Son Yaz daha yeni bir proje.OBGZ kendi halıne acısın zamanın PT1 ve PT2'yi tek günde sırtlarken artık PT2'yi sırtlayacak birini ariyor.
Ya ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Ben reytinginde değilim ki...Benim dediğim adamın yaptiği çirkeflik.Ayrıca Son Yaz daha yeni bir proje.OBGZ kendi halıne acısın zamanın PT1 ve PT2'yi tek günde sırtlarken artık PT2'yi sırtlayacak birini ariyor.
Son Yazla ne alakasi var anlamadim. Fatih Aksoy ile Hazal kavgali ayrilmadi ki. Ayrica Son Yaz 20.00, UEK 22.30. Son Yazi izleyenler vazgecti zaten diziden vazgececekleri kadar
Veda için böyle demiyordu Son Yaza gelince ilk bölümden izleyici vazgeçti oluyor Allahım ya
Dizinin sadece 1 bölümü yayinlandi daha.. Genis kitle ilk 3-4 bölümlerde olusur genellikle..
Veda için böyle demiyordu Son Yaza gelince ilk bölümden izleyici vazgeçti oluyor Allahım ya
Pazar günleri iyi gidebilirdi çok yanlış bir hamle olsa da ÖBGZK nin arkasında fena gitmezDemekki ÖBGZK nin özeti kisa tutulacak
- - - Ekleme - - -
Ve bir Kanalin bir dizi yi güclü bir dizinin arkasina koymasi o diziye güvenmedigini gösterir bence
Pazar günleri iyi gidebilirdi çok yanlış bir hamle olsa da ÖBGZK nin arkasında fena gitmez
Evet iyi gidebilirdi ama bence Kanal D cok daha düsük maliyetli ben Bilmem Esim bilir i riske atmak istemedi.
Yani sence Umutsuz Ev Kadinlari, Uçurum'u geçecek ?
bence bu dizi umutsuz vaka. ilk yayınlandıgında yer yerinden oynadı. o zamanda dedim. uyarlama diziler ilk başta orjınalının gazıyla coşar ama sonra tahtalı koyu boylar ))))
yinede 1 yıl boyu iyi gitti yani zarar etmediler diziden ..
Med yapım zarar etmezde, Kanal D ilerde zarar edebilir.