tek güne iner ona eminim ama o zamanda böyle devam edicekse pek umutlanmaDevam edecek, ben şahsen sormuştum FOX'uma. Sonradan tek güne düşecek zaten@Ahmad
tek güne iner ona eminim ama o zamanda böyle devam edicekse pek umutlanma![]()
Tek güne düştüğünde reytinglerinin daha kötü gideceğini mi düşünüyorsun?Aksine çok artacak. Sence @xBUGRAx
![]()
azalacak mı dedim ben 😕 sadece yine böyle gidecek en fazla 3.5 alırTek güne düştüğünde reytinglerinin daha kötü gideceğini mi düşünüyorsun?Aksine çok artacak. Sence @xBUGRAx
![]()
azalacak mı dedim ben 😕 sadece yine böyle gidecek en fazla 3.5 alır![]()
biraz gerçekci olHayır, AB grubunda 5'i bile geçer. Total de ise 3.50 alır. Önceden yapmadığı şey mi sanki? Bu dizi AB dizisi.![]()
biraz gerçekci olönceden Huzur Sokağı gününün en çok izleneni bile oluyodu şimdi nerde o reytingler ve ya AB`de KVP`nı geçe bilen İntikam şimdi ZKFO ve AK`nı geçemiyor her bir dizinin parladığı zamanlar vardır UEK`in zamanıda Kanal D`den transfer olurken bitti ve o reytinglere dönmesi çok zor 😉
umarım sen dediğin gibi olur çünkü çok kaliteli bir dizi ve şu an ki reytingleri asla haketmiyorGayet de gerçekçiyim çünkü bu yeni sezon başlarken de UEK 4 reytingi falan gördü. Erken saatte olunca neden görmesin? Görecektir UEK'm tabii.![]()
umarım sen dediğin gibi olur çünkü çok kaliteli bir dizi ve şu an ki reytingleri asla haketmiyor![]()
Bana göre Kanal D'nin gönderdiği en yanlış diziydi. Dizi iyi oranlar alıyordu. Hiçbir şey olmasa bile Pazartesi Fatihten iyi giderdi.
FOX harcıyor bence bütün dizilerini. Acilen eski sisteme geri dönsün. Böyle olmuyor. Bu sistemle tutan tek dizisi yok. Hepsi normal saatlerinde tutuyor bu yüzden Cuma Cumartesi ve Pazar söz sahibi.
2 reyting mi iyi, Haluk yapmaKanal D, UEK'yi istemedi ve FOX kaptı. Kanal D şimdi ne hallerde? Halbuki dizi onlarda olsaydı ve 20:00'de olsaydı yine iyi giderdi. Ama FOX'um her şeyi kapıyor ve dizinin aldığı oranlar da iyi.![]()
2 reyting mi iyi, Haluk yapma![]()
Yeni sezonun ilk bölümünde birkez 3 aldı sonra hep 2 aldı
Hep 2 almıyor ki. Zaman zaman yükseliyor. 😎
Yeni sezonun ilk bölümünde birkez 3 aldı sonra hep 2 aldı![]()
Neyini merak edim sadece yetersiz reytinglerle yayın hayatına devam ettiğini belirttim. Sana kalsa 1.5 reyting alan dizilerede iyi dersin
Zaman zaman yükselen bir dizi bu. O yüzden diziye bir şey olmaz, sen merak etme.![]()
Neyini merak edim sadece yetersiz reytinglerle yayın hayatına devam ettiğini belirttim. Sana kalsa 1.5 reyting alan dizilerede iyi dersin![]()
Öyle bir şey demedim, sen uyduruyorsun kafandan yine![]()